3x-es szűz félénk férfival ismerkedne valaki?
#10: továbbra is hülyeség. Értelmezd, amiket leírsz, és képzeld el a valóságban. A kérdező pont, hogy nem oldana meg semmit magának, mert nem arra törekszik, hogy saját magán változtasson (akár szakember segítségével), hanem inkább KIVÁR a csodára, de addig is tudja hibáztatni a világot. Ez nem így működik... nem más embertől kell várni a problémáink megoldását, hanem saját magunknak kell felnőni ahhoz, hogy tudjunk élni az életben.
Az anyuka simogatása nem ér semmit, mert 1) nem ért hozzá, 2) ő az elfogult anya, nem egy független szakember. Az ilyen problémákkal küzdő emberek többségénél pont az anyai ragaszkodás áll a háttérben.
A pszichológus azért jó megoldás, mert megteremtheti azt a helyzetet, amiben az alany felismeri, hogy mit csinált rosszul, mit kéne máshogy tennie, hogyan kéne máshogy viselkednie.
Semmi nem igazolja azt, hogy ha lenne egy nő, aki megszánja, és összejön vele, akkor megváltozna a viselkedése. Ugyanis nem azért ilyen, mert nincs nője, hanem azért ilyen, mert ilyen, és úgy akar elérni valamit, akár a végtelenségig várakozva, hogy egy percet ne kelljen dolgoznia érte magán. Ez szimplán egy jó ok arra, hogy addig se magában keresse a hibát, hanem a környezetben, ami nincs a segítségére.
Csak épp a testépítés, a fogyás, a tanulás vagy a munka sem így működik, hogy a semmiből kapunk valamit.
A kérdező csak olyan nőt tudna magának találni ebben a jelenlegi állapotában, aki ugyanolyan, mint ő saját maga, mert egy egészséges önképpel rendelkező nő nem erre vágyik. Ezért az az első lépés, hogy ha 30akárhány évesen még nem volt barátnőm, akkor erőt vegyek magamon, felismerjem, hogy szükségem van változásra, önbizalomra, önismeretre, és elhatározzam, hogy változtatni akarok. Nem a külvilágon, hanem MAGAMON.
Hatosnak írom, hogy ez nem igaz. Van szűz nő ismerősöm és akárhányszor szóba kerül, rögtön mindenki kerülni kezdi, mert feltételezik, hogy gond van vele. Holott csak az élethelyzet miatt alakult így, értelmes, kedves lány. De mindegy, ez van, mindenki idiótán áll hozzá.
Ha kövér nővel is szívesen beszélgetnél, akkor írj nyugodtan.
16-os
Persze elhiszem, hogy vannak kivételek. Az emberek ilyenek sajnos. Van amikor a szűz nőt is megítélik, emiatt nagyon ők se merik bevallani a való életben. De arra mondom, hogy én személy szerint itt ezen az oldalon, több olyan szűz kérdést olvastam, ami nőkről szól és sokan jöttek azzal, hogy a te dolgod meg nem késtél el semmivel stb. és kevesebben gúnyolódtak, persze voltak olyanok is. De férfiak esetében én valahogy több gúnyolódó kommentet olvastam, mint értelmeset.
Sőt, volt egy olyan szűz kérdés, ahol a kérdező csak annyit mondott, hogy x éves és szűz, de a neme nem derült ki. És volt aki még le is írta, hogy a társadalmi megítélésed nagyban függ attól, hogy melyik nemhez tartozol. Csak azt a kérdést nem találtam most meg, mert van annyi szűz kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!