Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Teljesen kimaradt az életemből...

Teljesen kimaradt az életemből a párkapcsolat keresése, hogyan kezdhetnék neki?

Figyelt kérdés

25 éves férfi vagyok, akinek még sosem volt párkapcsolata. Több okra is visszavezethető ez: rossz környezetben nőttem fel, rossz közösségbe jártam iskolába, sosem voltam barátaim, illetve a mai napig sincsenek, 3-4 közeli havert mondanék akikkel szoktam beszélgetni a munkatársaimon kívül, de azon kívül abszolút semmi nincs.

Anno a rossz közeg miatt nemhogy nyitni nem mertem az embertársaim felé, hanem szabályosan menekültem előlük. A napjaim arról szóltak, hogy bementem az iskolába, igyekeztem mindenkit kerülni, aztán hazajöttem, és mindenféle számítógépes játékokba temetkeztem. Mióta dolgozok, azóta egy egész jó közösségbe járok, de tőlük nem merek ilyen szinten segítséget kérni, és nem is megyek el egyikükkel sem sehova munka után. Ott is ez van, reggel bemegyek, este hazajövök, vagy a kutyámmal vagyok, vagy zenét hallgatok, aztán másnap kezdődik előlről.

Nem mondanám, hogy introvertált vagyok, inkább zárkózott természetűnek vallom magam, viszont most eldöntöttem, hogy ezen szeretnék változtatni.

Sajnos abszolút semmi tapasztalatom ezen a téren. Ahogy észrevettem, ebben a korosztályban már mindenki túl van legalább egy kapcsolaton, vannak akik közös házat terveznek, szóval én borzasztóan le vagyok maradva :D Munkába kocsival járok, szóval ott esélyem sincs a személyes interakcióra, Facebookon találtam pár környékbeli szimpatikus lányt, de nem tudom, mennyire illetlenség rájuk írni. Mondom, zéró a tapasztalatom.

Mit javasoltok?

2023. márc. 21. 10:38
1 2
 11/11 anonim válasza:

Engem egyszer leszólított egy srác az utcán, annyival, hogy Szia, már többször láttalak erre fele és nagyon szimpatikusnak tűnsz, van-e barátom? lenne-e kedvem ismerkedni?

És nekem nőként nagyon jól esett :D

2023. márc. 22. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!