Szerelem már nem létezik?
szerelem... tudja egyáltalán valaki hogy mi az ? :D Akik együtt vannak azok mind egymásra fanyalodtak, mármint akiket én látok. Pl az egyik ismerősöm úgy van együtt a mostani nőjével (és leendő feleségével) hogy a csaj egy bárban küldetett neki egy italt a pincérrel. ENNYI?! wow... és kb ez megy mindenhol, netes társkeresés is pont ilyen, felállít a 2 fél rengetek kritériumot, mindnek úgy se fog megfelelni senki, és akkor szépen lassan visszapipálják a kritériumokat amíg egy bizonyos szintet elér ami alá már nem ad, és ha ezen átmegy akkor járjunk, és a járásból úgy is mindig kapcsolat lesz és a kötelező házasság. Mármint hogy a házasság kötelező következésképp dolog, és nem mert annyira szeretjük egymást.
Én egyszer nagyon nagyon közel jártam a szerelemhez, vagyis biztos valami nagyon különleges dolog volt mert olyat még soha életemben előtte nem éreztem, ott tényleg a belsőm irányított teljesen mind1 volt én fejben mit gondoltam. Végül nem jött össze a dolog, de azóta is az az etalon, nem ért senki az az érzés közelébe még olyan se akivel tényleg lett is valami.
Létezik, nem szabad általánosítani vagy azért mert te nem találtad meg vagy átvertek (2 véglet), attól még van. Mindenre van ellenpélda.
Viszont azt mondják egy idő után a szerelem átalakul szeretetté. Az is azért valami :D De szerelem nélkül is meglehet lenni egyedül, mindenki a maga ura, ha egyedül van, ha párja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!