20 évesen nem volt párkapcsolatom, ezen lehet még változtatni?
Azon annyira nem rágódok, hogy ezt valószínűleg mások is gáznak tartják, illetve engem sem ez a része érdekel, ebbe már beletörődtem. Szimplán maga a magány az, ami nagyon rosszul esik és egyre reménytelenebbnek tűnik a dolog. Az én esetembe ez, hogy nem volt kapcsolatom, azt is jelenti, hogy még csókom sem volt. 2 randin voltam, de nem alakultak túl jól, nem volt meg az összhang.
Persze tudom, nem kéne férfiként "hisztizni" ezen, de egy idő után szerintem mindenkit kicsinálna ez lelkileg, ha ennyire sikertelen lenne párkapcsolati téren. Egyre inkább félek, hogy örökké egyedül maradok :/
Más is van/volt ilyen helyzetben? Vagy csak én vagyok ennyire balek? Komolyan nem tudom eldönteni.
Visszamenőlegesen ezen már nem lehet változtatni, kivéve ha van otthon egy időgéped. (Bocs, naggyon magas labda volt)
Mindig azt mondogatják, hogy minden zsák megtalálja a foltját, bár ezt még az én tapasztalataim sem tanúsítják. Szerintem ne gyötörd rajta magad, meg kell tanulni egyedül is boldognak lenni, fejleszd önmagad, alakíts ki helyes önértékelést, keress valami izgalmas hobbyt, amiben ki tudsz teljesedni és örömet okoz, aztán majd csak jön valaki, ha itt az ideje.
Még nagyon fiatal vagy. Az unokahugom 26 évesen ismerte meg az elso barátját, akkor volt az első csók is!!!
Úgy hogy van remény😁
Pasi vagy kezdeményezz bátran😊
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!