30+-os férfiak, párválasztáskor hogy álltok egy nő sikeréhez, tehetségéhez?
Adott egy nő, aki külsőre tetszik nektek, személyisége is rendben van számotokra, de egyébként hozzátartozik az is, hogy az életének van olyan területe, ahol nagyon sikeres. Például: jól menő vállalkozása van, vagy nagy sikereket ért el valamilyen sportágban, kimagasló tehetsége van valamilyen művészeti ágazatban, ismert ember akár kisebb, tágabb körökben, nagy kapcsolatrendszere van stb.
Ezt hogyan kezelitek? Számít nektek ez például az ismerkedéskor, vagy teljesen hidegen hagynak ezek az eredmények?
Van az a nézőpont, hogy a nők számára a férfi megjelenése helyett inkább a sikerei, eredményei azok, amik igazán felkeltik egy nő érdeklődését. Azonban egyre többször találkozom olyan hosszú párkapcsolatban, házasságban élő párokkal, ahol a férfiak nagyon büszkén emelik ki feleségük tehetségét, sikereit, amik teljesen kívülállnak a háztartáson, ha úgy tetszik, a klasszikus női szerepeken.
Arra lennék kíváncsi, hogy nektek mennyire fontos az, hogy fel tudjatok nézni, illetve büszkék lehessetek a párotokra, (ami teljesen túlmutat a külsőségeken, női mivoltán), vagy a korábban felsoroltak számotokra teljesen elhanyagolhatóak, ami nem oszt nem szoroz, az sem érdekelne ha nem lenne, mert nem ez fontos.
Én biztosan nagyon büszke lennék rá. Engem az se zavarna ha ő szeretne a karrierjére koncentrálni, én vinném a háztartást, intézném az otthoni dolgokat. Az már más kérdés lenne, hogy a nő mit gondol, szeretni ha fényezik, vagy inkább ne említsem meg "minden" beszélgetésbe a sikereit. Vannak akik szégyenlősök és még a hatalmas eredményeket se szeretik ha valaki megemlíti :D
Viszont ha úgy hozná az élet, hogy életem szerelme a felsoroltak közül nem büszkélkedhet semmivel úgy is elfogadnám őt.
Nekem volt ilyen.
Büszke voltam rá.
Nem a pénze miatt mert a szülei állnak jól.
Hanem hogy okos művelt, szeretik az emberek ilyesmi.
Mentünk valahová és sokszor mosolyogtak az emberek örültek neki kedves volt mindenki velünk.
Vajon elég-e a sikerhez, hogy egy nő optimistán áll a látszólagos - akár mélyebb - válsághelyzetekhez?
Igyekszik nem elkeseredni, elcsüggedni - legalábbis hosszabb távon? (Viszont a szex az inkább a sokadik szempont.)
A mai nap folyamán pl. igyekszem a "párom"-mal tudatni, hogy csupán átmeneti félreértés történt az este, mikor utaltam a vágyaimra.
Értékeli az őszinteségemet és BIZTONSÁG(!) érzete van, mert tudja, hogy "nem söprök semmit a szőnyeg alá". _Nem jó bizonytalanságban tartani senkit - főként Életünk Szerelmét nem.
Nem ez fog számítani.
Nyilván ha valamiben jó, arra büszke vagyok, és ez nem csak vállalkozásban mutatkozhat meg, de például egy hobbiban is, vagy akármi másban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!