Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megnézitek, hogy egy lányon/...

Megnézitek, hogy egy lányon/ fiún milyen cipő van? Ha igen miért? A cipő milyensége mennyire befolyásolja a párválasztást?

Figyelt kérdés
2023. márc. 13. 21:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A cipő tisztasága árulkodik az igényességről
2023. márc. 13. 21:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
markat sose nezem, de ahogy 1. mondja, az fontos, hogy tiszta legyen ill evszaknak megfelelo
2023. márc. 13. 21:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindig megnézem,mert sokat elárul a cipő.Ha nagyon koszos és kb már semmi se tartja egyben csak a fűző akkor az igénytelensége vall.A márkát nem nézem.
2023. márc. 13. 22:12
 4/9 anonim ***** válasza:
72%

Igen, nézem.

Nem szeretem az olyan embereket, akik a sok szemetet termelő mikrotrendeket követnek, pl Sheinről vett zsír új cipők. Ha ilyesmit látok, az nekem igénytelenebb, mintha széttaposott lenne az a cipő, mert ez arra utal, hogy könnyen befolyásolható, nincs kialakult stílusa, önképe.

Pláne ha ez az a boka UGGS, vagy pl a platform Crocks, amik még baromi rondák is.

Ha valakinek nincs pénze, vagy fizikai munkát végez és ez a cipőn is látszik, de azért nem aggat magára bármit az nálam jó pont.

A sneakerheadeket akik egy vagyont fektetnek cipőkbe, és csencselnek velük én nem értem, de nem is az én scénám ez. Nekem kicsit olyan NFT meg bitcoin hangulata van, nagykisfiúk, akik ettől érzik magukat janinak.

Hát nem tom.

2023. márc. 13. 22:43
 5/9 anonim ***** válasza:
65%

Előző: Hát saját magadnak mondasz ellent ebben az egészben :D

Sheinről vett zsírúj cipő? Igénytelenebb mintha széttaposott lenne? Mivan?

A széttaposott is volt valaha új cipő. Tehát ha rendelek Sheinről, újan gáz, ha begyúrom, akkor nem?

Könnyen befolyásolható? Nincs stílusa? Mivan? Miért? Mert rendelek valamit valahonnan? :D

Ha valakinek nincs pénze és a cipőn is látszik, de nem aggat magára bármit. Mivan??? Szóval inkább legyen egy szétrúgott cipőm, mint egy olcsóbb új?

Mi az hogy mikrotrend? Sheinen léteznek eléggé örök darabok. Megveszel egy fehér teniszcipőt, azt fel tudod venni 5 év múlva is, nem lesz ciki.

Akkora katyvasz amit írtál, hogy így negyed 12-kor elolvadt az agyam.

2023. márc. 13. 23:17
 6/9 anonim ***** válasza:
25%

"Sheinről vett zsírúj cipő? Igénytelenebb mintha széttaposott lenne? Mivan?"

Széttaposott mondjuk munka cipő, ami jobb minőség és évekig kitart.

"Tehát ha rendelek Sheinről, újan gáz, ha begyúrom, akkor nem?"

Azok előbb esnek szét és lesznek hordhatatlanok.

2023. márc. 14. 11:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak nyáron érdekel a lába, hogyan néz ki.
2023. márc. 15. 06:26
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire
2023. márc. 20. 23:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem nézem meg.

36/N

2023. márc. 21. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!