Férfiakhoz szólna a kérdésem. Veletek már volt hasonló?
Edzőterembe meg voltatok győződve arról, hogy egy bizonyos csaj (aki fontos, hogy észrevette, hogy nézitek) direkt úgy hajol le a súlyért közvetlen előttetek, hogy a vékony anyagú, feszülő cicanadrágon túl lássátok, amit látni kell. :)
A kérdés a következő. Tettetek valamit az ügy érdekében? Ha igen, mit? Mi lett a kimenetel?
Nők is válaszolhatnak, hogy csináltak-e hasonlót egy számukra nagyon vonzó férfi közelében.
Szóval lekellett hajolnia a súlyért és ennyi nem érdekelte annyira hogy nézed hogy megfordulva vegye fel
miért kellene egy egyszerű lehajolást egy tárgyért bármi extrának venni?
igazából 30-60 másodperces pihenések alatt nem igazán van erőm a csajokat bámulni (normál esetben ennyit kellene pihenni és nem 10 perceket totyogni vagy dumcsizni mert az nem edzés)
persze nyilván ha bejön egy olyan nő, akkor rátekintek és nyugtázom, de a bámulás illetlenség
egyébként meg büdös krvának tartom azokat a nőket akik magukat mutogatni mennek le...
Nem értem miért gondolkodtok így. Nekem semmi bajom a kirívó öltözködéssel és a mutogatással. Ebből nektek nem származik semmi rossz, max lesz egy jó napotok.
Utsó, én is ennyit pihenek, max 3p. De attól még oda jöhet egy konkrétan előttem lévő géphez egy csaj, aki nem tudok nem nézni, mert arra van fordulva az én gépem is. Ne úgy vegyétek, hogy én ezért járok terembe, hogy lányokat nézegessek. Ez csak egy plusz, amit nem lehet kikerülni :)
" Mi az hogy "ti ilyenek vagytok"? Te pedig egy ritka nagy előítéletes nyomorék lehetsz."
Ti ilyenek vagytok = Te ilyet szeretsz, te így keresel párt. D tényleg jobb lett volna sokkal alpáribb jelentést értenem alatta, mert ahogy elnézem te iszonyú retardált vagy, és egy felszínes gusztustalan ösztönlény.
"Onnan, hogy akivel ezt el lehet képzelni, az normálisan megtud szólitani, bemutatkozni, beszélgetésbe elegyedni velem, nem a seggét mutogatja."
Ez a hookup culture. Már tinderen is mindent látsz a csajból, meg csak a test számít. Az ösztönlényeknek nincs udvarlási képességük, érzékük, csak az h "dugni akarok itt a seggem látod? érzed a dugás vágyát? na gyere dugj meg".
A lányokat inkább neveljük arra, hogy legyen tartása, mert így csak olyanokat fog kifogni akik csak dugásra használják, és nem maradnak mellette ha baj van.
"Nem értem miért gondolkodtok így. Nekem semmi bajom a kirívó öltözködéssel és a mutogatással. Ebből nektek nem származik semmi rossz, max lesz egy jó napotok."
Írtam már hogy a legtöbb ember aki igazán edzeni akar, nem ezért megy az edzőterembe, de ezek szerint nem vagy képes ezt felfogni és megérteni valószínűleg azért nem, mert ahogy írtam, életedben nem edzettél még rendesen, úgy hogy csak oda és arra koncentrálsz, ezért nem is érted. Ez kb. olyan mintha elmondanám hogy évekig jártam egy erdőbe minden időben és évszakban futni. Az évek során futottam viharos erejű szélben, szakadó esőben, hóviharban, kánikulában, lábszárig érő hóban stb. sőt kipróbáltam az éjszakai futást is. Ha valaki megkérdezné milyen mondjuk viharos erejű szélben futni vagy lábszárig érő hóban? Lehet válaszolni rá, megpróbálhatom szavakkal leírni de úgysem fogja megérteni hiába írok neki egy kis novellát ezekről a tapasztalatokról. Ezt át kell élni. Amíg ő maga meg nem tapasztalja, addig nem fogja tudni és nem fogja megérteni.
"Ez csak egy plusz, amit nem lehet kikerülni :)"
Neked nem, másoknak azért elég jól sikerül a válaszokból látva, éppen a fentebb leírtak miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!