Férfiakhoz szólna a kérdésem. Veletek már volt hasonló?
Edzőterembe meg voltatok győződve arról, hogy egy bizonyos csaj (aki fontos, hogy észrevette, hogy nézitek) direkt úgy hajol le a súlyért közvetlen előttetek, hogy a vékony anyagú, feszülő cicanadrágon túl lássátok, amit látni kell. :)
A kérdés a következő. Tettetek valamit az ügy érdekében? Ha igen, mit? Mi lett a kimenetel?
Nők is válaszolhatnak, hogy csináltak-e hasonlót egy számukra nagyon vonzó férfi közelében.
Nálam ott véget ért a sztori, hogy "edzőterembe voltam"
Ha ilyen lenne és látnám mizu, megkérdezném van e kedve ismerkedni (amennyiben szimpi)
Szerintem tulmisztifikáljátok. Miért gondoljátok, hogy egy ilyen lány nem akar komoly kapcsolatot. Lehet, hogy azért öltözik így, hogy szólítsa már le valaki. Ne legyetek ennyire negatívak, nem mindig egyből a rosszra kell gondolni.
Én is kirívóan öltözködöm kondiban férfiként, így szeretek.
Akinek nem inge...
"Miért gondoljátok, hogy egy ilyen lány nem akar komoly kapcsolatot."
Más az értékrendünk, és a "komolyról" alkotott fogalmunk. És nem rosszból mondom ezt. Ti ilyenek vagytok, én inkább azt szeretném hogy a személyiségével, beszédével, kisugárzásával fogjon meg, nem azzal, hogy már egy aktus előtt pózt bemutat nekem.
Én inkább régimódi vagyok, pedig fiatalabb vagyok. Azt szeretem, ha nem látható minden belőle, ha van értéke, nem kaphatja meg bárki, bárhol, és nem egy ilyen kínálattal vonzza magára a figyelmet, hogy leszólítsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!