Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Normális hogy nem bírom ki ha...

Normális hogy nem bírom ki ha valaki szimpatikus hogy ne válaszolják neki egyből,és ne nézzem állandóan hogy vissza írt e?

Figyelt kérdés
2023. márc. 16. 22:06
 1/8 anonim válasza:
Ez egyfajta függőség, vagy túl magányos vagy.
2023. márc. 16. 22:10
 2/8 anonim válasza:
szerintem tök normális
2023. márc. 16. 22:13
 3/8 anonim válasza:
Nem normális
2023. márc. 16. 22:15
 4/8 anonim válasza:
Aranyos 🙂
2023. márc. 16. 22:23
 5/8 anonim válasza:

Hasonlóan viselkedek én is.

Nem hiszem hogy gáz lenne ha nem küldesz 10 percenként újabb üzeneteket hogy hahó!mizu..? Stb

2023. márc. 16. 23:04
 6/8 anonim válasza:
Csak örülsz neki, hogy találtál egy szimpatikus beszélgetőtársat. Ha függőség lenne, akkor olyankor is ez lenne, ha annyira nem is szimpatikus. A magánnyal sem feltétlenül függ össze. Nekem van egy jó baráti társaságom, mégis nagyon megörülök mindig, ha a neten találok valakit, akivel tudunk egy jót beszélgetni, és én is állandóan figyelem, hogy írt e, és mindig egyből válaszolok.
2023. márc. 17. 00:31
 7/8 anonim válasza:

Én is ilyen vagyok :(

Nekem nehéz, mert mindig izgatottan várok rá, a másik fél meg vagy örül ennek, vagy meglepődik rajta :D

Őszintén szólva én meg azt nem értem, hogy ha őszinte a közeledés, akkor a másik fél miért nem ugyanígy cselekszik.

2023. márc. 18. 08:55
 8/8 anonim válasza:
Ah, kicsit irigyellek. Én egy ideje képtelen vagyok időben válaszolni. Van hogy napok telnek el. És ez kb. mindenkinél. Sokszor nekem is elegem van ebből, és egy ideig tudom is tartani a tempót, de utána megint visszaesek ebbe. Biztos köze van hozzá hogy mostanában elfáradok az emberektől jobban.
2023. márc. 18. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!