Miért csinálja? Van egy barátnőm aki állandóan rámozdul azokra a srácokra akikről tudja hogy szimpatikusak nekem.
Irigy rád, és mindenedre.
Minden kapcsolatot szakíts meg, és figyelj oda, hogy a lehetőleg csak akkor tudjon meg rólad infót, amikor te akarod, hogy tudja.
Nem lehetséges, hogy valamikor te is rámozdultál ilyen srácra véletlenül?:D
Pl. velem volt ilyen, eleinte nem értettem, hogy miért csinálja ezt a barátnőm, aztán gyanította, hogy talán amolyan "bosszúképpen", mert véletlenül én is megbántottam őt ezzel annak idejénxD
Amúgy ezek gyerekes problémák, majd kinövitek:)) Velem is csak tizenéves koromban volt ilyen.
Nem értem, mit parázol. Mit ér el azzal, hogy mindenféle srácra rámozdul? Szerintem sok srác idegesítő nyomulós r*binek könyvelheti el őt.
Amikor egy komoly párkapcsolat a cél, akkor már nem azzal foglalkoznak a nők, hogy mindenféle srácra nyomuljanak, meg mindenféle "imádott" srácra féltékenykedjenek, akivel nincsenek is kapcsolatban.
Elég komolytalanok lehettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!