Futással, esetleg bicajozással, túrázással hol kereshet társat egy 30 éves, amúgy gyenge nő?
Fizikailag vagyok gyenge. Érdekelne a futás, de eleve lassú vagyok és 1 év alatt még lassultam. A többi felsorolt sport csak picikét érdekel, de 2 emelettől megdöglök.
Kiskorom óta.
Budapesti vagyok és nem szülőkkel lakom.
Ráírsz valamelyik csoporttagra.
Szia,
Láttalak az XYZ futós (kerékpározós, túrázós) csoportban szívesen csatlakoznék hozzád. Lenne kedved együtt futni (kerékpározni, túrázni). Én budapesti vagyok és nem vagyok túl jó erőnléti állapotban ezért csak x-y km-t bírnék egyszerre futni (bringázni, túrázni).
Kb ennyi az egész.
Mondjuk mert szeretek sportolni és életben maradni is szeretnék...?
Amúgy köszi a kedvességedet.
Nekem egy önként jelentkező magánnyomozó segített, hogy "mellémáll" - ez a nyáron történt, mikor ki akartak rabolni - és három nap múlva mégis felkerestem nagy nehezen a rendőrkapitányságot.
Ezt a magánnyomozót is éppen ki akarták rabolni. A besurranási kísérletet sem veszi igazán figyelembe a rendőrség, és azt sem, ha útközben próbálnak megkárosítani.
Legfeljebb annyira érzem magam biztonságban, hogy ha éppen ráér, akkor telefonon végighallgat. De túl sok eredmény mégsincs belőle. Ígért rengeteg dolgot, de a negyede sem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!