Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Futással, esetleg bicajozással...

Futással, esetleg bicajozással, túrázással hol kereshet társat egy 30 éves, amúgy gyenge nő?

Figyelt kérdés
2023. márc. 16. 17:04
1 2
 11/20 anonim válasza:
Szerintem inkább érdemes lenne magadban először rendezni, mit is szeretnél valójában...
2023. márc. 16. 21:38
 12/20 A kérdező kommentje:

Fizikailag vagyok gyenge. Érdekelne a futás, de eleve lassú vagyok és 1 év alatt még lassultam. A többi felsorolt sport csak picikét érdekel, de 2 emelettől megdöglök.

Kiskorom óta.

Budapesti vagyok és nem szülőkkel lakom.

2023. márc. 17. 06:30
 13/20 anonim válasza:
A FB tele mindenféle sport -és túrázós csoporttal, nézz ott körbe.
2023. márc. 19. 09:41
 14/20 A kérdező kommentje:
Vannak csoportok, de hogyan lehet ott ismerkendi?
2023. márc. 19. 15:59
 15/20 anonim válasza:
13. Úgy, hogy elmész 1-1 meghirdetett eseményre, ott meg már automatikusan elkezdenek az emberek egymással beszélgetni.
2023. márc. 19. 17:08
 16/20 anonim válasza:

Ráírsz valamelyik csoporttagra.

Szia,

Láttalak az XYZ futós (kerékpározós, túrázós) csoportban szívesen csatlakoznék hozzád. Lenne kedved együtt futni (kerékpározni, túrázni). Én budapesti vagyok és nem vagyok túl jó erőnléti állapotban ezért csak x-y km-t bírnék egyszerre futni (bringázni, túrázni).

Kb ennyi az egész.

2023. márc. 23. 15:30
 17/20 anonim válasza:
Ha ilyen tornából felmentett vagy, akkor miért pont sportolással akarsz pasit fogni?
2023. nov. 8. 20:54
 18/20 A kérdező kommentje:

Mondjuk mert szeretek sportolni és életben maradni is szeretnék...?

Amúgy köszi a kedvességedet.

2023. nov. 8. 20:55
 19/20 anonim válasza:
Bocs, igazad van, nem akartalak megbántani. Ha a netes ismerkedés nem sikerül, akkor olyan helyekre érdemes talán járni, ahol sokan vannak, pl. a margitszigeti futókörön.
2023. nov. 8. 21:03
 20/20 anonim válasza:

Nekem egy önként jelentkező magánnyomozó segített, hogy "mellémáll" - ez a nyáron történt, mikor ki akartak rabolni - és három nap múlva mégis felkerestem nagy nehezen a rendőrkapitányságot.

Ezt a magánnyomozót is éppen ki akarták rabolni. A besurranási kísérletet sem veszi igazán figyelembe a rendőrség, és azt sem, ha útközben próbálnak megkárosítani.

Legfeljebb annyira érzem magam biztonságban, hogy ha éppen ráér, akkor telefonon végighallgat. De túl sok eredmény mégsincs belőle. Ígért rengeteg dolgot, de a negyede sem működik.

2023. nov. 9. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!