Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Második talira menjek a...

Második talira menjek a roncsautómmal vagy fateromtól kérjem el az audi a7est?

Figyelt kérdés

Égni sem akarok de mi van ha gazdagnak néz? Szerintetek? Vagy bkv?

22f

2023. márc. 3. 22:45
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:

ugyan már ember, gázabb ha apu kocsijával mész mint sem a sajátoddal legyen bármilyen is

nagyon sokaknak még szar kocsijuk sincs, az a tiéd ha meg olyan szar miért vetted meg? btw nyugodtan mehetsz busszal is aztán ha olyan programot találtok ki ahol a kocsi előny akkor meg mentek kocsival

amúgy meg, azért se szégyeld a szar kocsid mert ha a lány emiatt offol ki akkor csak a kocsinak köszönheted h egy goldigger picsával kevesebb. Aki veled akar lenni az veled lesz, és nem azt méregeti mekkora a pénztárcád. És erre egy kocsi tök jó szár segéd h kiderüljön a dolog.

2023. márc. 4. 01:33
 12/33 A kérdező kommentje:
Na okés elmegyek a saját szarommal de ez tuti bukó lesz😜😜nagyon szép a csaj amúgy
2023. márc. 4. 02:29
 13/33 anonim válasza:

Nem feltétlen buko. Ha nem az, akkor kaptál egy főnyereményt . (Majd számolj be, mi lett )

A szépség meg baromi gyorsan tud alakulni :D Ne erre alapozz:D ha pedig erre akarsz, és tényleg gold digger, akkor megérdemli az egyejszakas élményt :D ( mint nő írom )

2023. márc. 4. 02:39
 14/33 anonim válasza:
Ha csak dugni akarsz akkor vidd a fater kocsiját, ha komolyabbat akarsz akkor menj azzal amid van, aztán kiderül mi érdekli a csajt, a pénzed meg kocsid, vagy te.
2023. márc. 4. 04:02
 15/33 anonim válasza:
Én is a BMV-t javaslom: rengeteg fiatal azért balesetezik, mert menőzni akar a tsaja mellett. Egy A7-es egy vadállat a mai fiataloknak, úgyhogy jobb még a Busz-Metró-Villamos terület.
2023. márc. 4. 07:43
 16/33 anonim válasza:
Ha most az autód miatt nem kellesz neki akkor jobb is így. Akkor menjen keressen egy sugar daddyt, te meg egy normális értékrenddel rendelkező lányt
2023. márc. 4. 09:52
 17/33 anonim válasza:
Mondjuk ha csak egy éjszakásat akarsz akkor Audi. De ha hosszú távút akkor ne szégyelld az autód, ne áruljál zsákba macskát.
2023. márc. 4. 09:53
 18/33 A kérdező kommentje:

Na igen amúgy mindkettőt játszik amúgy.Dugi és komoly kapcsolat egyben. Nagyon komoly ez a csaj nem tudom mi lesz. Első talira direkt busszal mentem amúgy.

És ha taxival mennék? Az nagyon cinkes mit szóltok?

2023. márc. 4. 11:20
 19/33 anonim válasza:
Miféle roncsautó? Most már kiváncsi vagyok. Én lányként írok és 28 éves kocsim van, ha valaki emiatt ítélne el, akkor semmi közünk egymáshoz.
2023. márc. 4. 11:35
 20/33 anonim válasza:
Én nem b@sznek el taxira pénzt, menjél a saját kocsiddal, legalább kiderül hogy csak a pénzre megy vagy normális
2023. márc. 4. 12:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!