Lenne valakinek kedve ismerkedni? (Gy-M-S)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Leírom nagy vonalakban miért vagyok itt. Nemrég lett vége egy párkapcsolatomnak, ami eléggé megviselt és voltak közös barátaink, de így hogy vége lett már nem igazán maradt olyan akivel tudnék beszélgetni/találkozni. Szeretnék szocializálódni, személyesen is elkezdtem, de gondoltam írok ide is hátha lenne kedve valakinek ismerkedni/beszélgetni nemtől és kortól függetlenül😄
Győr-Moson-Sopron megyébe lakom, hátha akadnak itt emberkék, akik hasonlóan élnének a lehetőséggel.. ha érdekel, írjatok nyugodtan. Köszi, hogy elolvastad
22/F
2023. márc. 3. 21:41
1/8 anonim válasza:
Fiúkkal is ismerkednél? (Úgy értem, barátkoznál...)
2023. márc. 3. 22:55
2/8 anonim válasza:
Igen f
2023. márc. 4. 10:26
3/8 anonim válasza:
írhatsz
2023. márc. 4. 11:37
4/8 anonim válasza:
Szia. Ha még aktuális, én is nyitott vagyok ismerkedésre. :D 18L
2023. márc. 5. 19:17
5/8 anonim válasza:
Szia! Hasonló cipőben, csak sajnos a helyszín Pécs ;)
2023. márc. 6. 16:57
6/8 anonim válasza:
Barátokat hogy tudok szerezni?
Üdv, Peti!
2023. márc. 6. 17:02
7/8 anonim válasza:
Írhattok nekem f
2023. márc. 6. 17:13
8/8 anonim válasza:
Én legózni szeretek. Írhahatok, utolsó? Összeállunk, „mint két kicsi legó”?
2023. márc. 6. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!