Lenne kedve valakinek ismerkedni Debrecenben és környékén?
Figyelt kérdés
20 éves egyetemista lány vagyok, csak barátkozni szeretnék mivel van párkapcsolatom. Jó lenne összebarátkozni emberekkel, akikkel közösen el lehet tölteni a szabadidőt, csavarogni, beszélgetni feltöltődni egymás társaságában. Főleg olyan embereket keresek, akik nem szeretik a nagy társaságokat, bulikat és akik a minőségi kapcsolatokra törekednek.2023. márc. 2. 17:50
1/6 anonim válasza:
Hát társaságot nem tudok hozni, de nekem sincs ismerősöm már nagyon ebben a városban szeptember óta, így meg kicsit unalmas ha van kis szabadidőm, ha gondolod beszélhetünk aztán beiktatunk egy sétát vagy valamit. Ha nem zavar hogy fiú vagyok írj nyugodtan és mesélek többet magamról.
2023. márc. 2. 19:07
2/6 anonim válasza:
30f vagyok és pont ilyen társaságot keresek, elég közel lakok Debrecenhez, szóval megoldható lenne a találkozás. Most jó lenne mert mindjárt itt a jó idő.
2023. márc. 2. 21:58
3/6 anonim válasza:
20/l
Engem is hasonló érdekelne :))
2023. márc. 3. 17:20
4/6 anonim válasza:
Írhatsz bár én 32vagyok Debrecenből nô
2023. márc. 3. 18:04
5/6 anonim válasza:
Írj, ha gondolod. 31F, Debrecen.
2023. márc. 3. 22:30
6/6 anonim válasza:
29éves debreceni nő vagyok. Szívesen barátkozom!
2023. ápr. 13. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!