Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Megszólítsam? Vagy hagyjam...

Megszólítsam? Vagy hagyjam nyugton?

Figyelt kérdés

Van egy nő a kórházban aki nagyon tetszik. A recepción dolgozik. Folyton mosolygunk egymásra ha mennem kell rutinra. Lehet udvariasság, sőt biztos is..

Viszont nagyon sokat rágódok ezen, nem tudom hogy szólítsam meg vagy hogy érdemes-e megszólítani. Mi van ha barátja van? És ha a nőket szereti? Nem akarok beégni hiszen kontrollokra kell oda járnom, nem akarok kellemetlen helyzetekbe keveredni.

2023. febr. 21. 18:30
 1/6 anonim válasza:
Amikor úgy adja ki a helyzet, hívd el egy kávéra/ebédre, nem fogsz beégni.
2023. febr. 21. 19:10
 2/6 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy nem e zavarod, majd hogy lenne e kedve valamikor meginni veled egy kávét... aztán ha igent mond, akkor már a beszélgetés alatt úgyis több alap dolog kiderül.
2023. febr. 21. 19:11
 3/6 anonim válasza:
A magyar egészségügyiseket ismerve rengeteg közöttük a bunkó/agresszív, szóval egyáltalán nem biztos, hogy csak udvariasságból mosolyog rád. Próbálj viccelődni vele, humorosan bókolni neki, abban még nincs semmi rossz. Valami azt súgja, hogy kedves és normális nő lehet, szóval szerintem nyugodtan elhívhatod valahová, gondolom, még ha nemet is mond, akkor is fogjátok tudni kezelni a helyzetet. Csak lazán, és sok sikert.
2023. febr. 21. 20:55
 4/6 anonim válasza:

Ha megkérdezel egy KV-t vagy dumálgatás nem vesztesz semmit.

Ha nemet mond történik bármi is, de tényleg?

Ha meg igent...

2023. febr. 21. 23:22
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagyon izgulok, már többször is meg akartam szólítani de nem sikerült. Ha valamit intézni kellett a pultnál, máshoz mentem oda inkább. Most úgy is el kell intézzem azt, hogy a közeli hozzátartozót átírjuk, megpróbálom akkor elhívni.

Szorítsatok 😊

2023. febr. 25. 21:22
 6/6 anonim válasza:

Eü dolgozók számára te egy beteg vagy a sok közül. Nemigen akarnak a nyakukba venni privát is egy beteget. Kedves, mert ilyen a természete, vagy még nem fásult el.

Nemigen ér rá veled kedélyeskedni, főleg a pult mögül kiállni, kávézni. Szolgálatban van.

2023. máj. 3. 03:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!