Megszólítsam? Vagy hagyjam nyugton?
Van egy nő a kórházban aki nagyon tetszik. A recepción dolgozik. Folyton mosolygunk egymásra ha mennem kell rutinra. Lehet udvariasság, sőt biztos is..
Viszont nagyon sokat rágódok ezen, nem tudom hogy szólítsam meg vagy hogy érdemes-e megszólítani. Mi van ha barátja van? És ha a nőket szereti? Nem akarok beégni hiszen kontrollokra kell oda járnom, nem akarok kellemetlen helyzetekbe keveredni.
Ha megkérdezel egy KV-t vagy dumálgatás nem vesztesz semmit.
Ha nemet mond történik bármi is, de tényleg?
Ha meg igent...
Nagyon izgulok, már többször is meg akartam szólítani de nem sikerült. Ha valamit intézni kellett a pultnál, máshoz mentem oda inkább. Most úgy is el kell intézzem azt, hogy a közeli hozzátartozót átírjuk, megpróbálom akkor elhívni.
Szorítsatok 😊
Eü dolgozók számára te egy beteg vagy a sok közül. Nemigen akarnak a nyakukba venni privát is egy beteget. Kedves, mert ilyen a természete, vagy még nem fásult el.
Nemigen ér rá veled kedélyeskedni, főleg a pult mögül kiállni, kávézni. Szolgálatban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!