Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért van az, hogy megnéznek...

Miért van az, hogy megnéznek a nők, könnyen is teremtek kapcsolatot, de egész egyszerűen nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés
Alacsony vagyok, de állítólag nagyon jóképű. NEM sokkal idősebb nők szerint.😄

2023. febr. 19. 19:55
 1/6 A kérdező kommentje:
Korombeli, illetve fiatalabbak közül is kaptam már meg, hogy azt gondolnák, hogy egymás után viszem a nőket...
2023. febr. 19. 19:59
 2/6 anonim válasza:
Talán pont azért, mert azt hiszik, hogy nőcsábász vagy. Vagy egyszerűen nem váltasz ki senkiből semmit. Én is jártam hasonlóképpen, nem egy nőtől megkaptam, hogy biztosan jó társ/apa lennék, biztosan örülne nekem egy normális nő stb., de valamiért mégsincs soha szerencsém, nem kellek senkinek. Mondjuk én nem vagyok jóképű, bár volt, akinek tetszettem.
2023. febr. 19. 20:10
 3/6 A kérdező kommentje:

Már komolyan, én sem tudok másra gondolni...

Pedig introvertált arcként NAGYON nem vagyok az.

2023. febr. 19. 20:15
 4/6 anonim válasza:
Lehetsz valaki számára jó pár-apa jelölt, ha mégse kellesz senkinek (ahogy te fogalmaztad). Férfi tudsz lenni? Aki magabiztos, határozott stb. Általában az ilyen barát zónás pasikból ez hiányzik. Egy szerepet tudnak, de azt nagyon. Kevesen tudnak egyszerre barátok, társak, apák, karrieristák lenni. Meghasonulás nélkül persze.
2023. febr. 19. 20:28
 5/6 anonim válasza:
#4: És az miért jó (jobb) bárkinek is, ha hazudnia kell, hogy ő minden téren "tökéletes", vagy ha belebetegszik abba (netán a családját is tönkreteszi), hogy egyszerre próbál minden elvárásnak megfelelni? Egyébként sosem volt túltengő önbizalmam, sok rossz dolog történt velem, túlérzékeny is vagyok, viszont én igyekeztem elfogadni másokat olyannak, amilyenek (pedig elég sok "furcsa" nővel sodort össze az élet).
2023. febr. 19. 20:39
 6/6 anonim válasza:
Mennyire vagy alacsony?
2023. febr. 19. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!