Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Csinos, dekoratív, fiatal...

Csinos, dekoratív, fiatal (max 29) vékony, igényes és intelligens lányokkal ismerkedés?

Figyelt kérdés
Macis, nem független 49f
2023. febr. 17. 21:38
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Tévedésben vagy. Én nem azt bizonygatom, hogy jó nő vagyok, csak provokállak, hogy a frusztrációdon egyre kevésbé tudj uralkodni, és felfedd a valódi énedet, ami talán elég elrettentő lesz a jövendőbeli áldozataidnak ahhoz, hogy ne akarjanak ismeretségbe bonyolódni veled. Próbálom megmenteni a nőtársaimat egy bántalmazó kapcsolattól. Annyi jellemhibát vonultattál fel az elmésnek és emelkedettnek szánt önszopásaidban, amiből már remélhetőleg képesek lesznek értelmes következtetéseket levonni. Egy lekezelő, szocializmusban ragadt, komplexusos kis pöcs vagy. Semmi több.
2023. febr. 18. 00:36
 22/26 anonim válasza:

Kedves kérdező! A legutolsó hozzászólásodat látva úgy gondolom, hogy akkor ítélkezz és szólj le másokat hogyha nem egy anonim felületen, kb minden adat nélkül próbálsz csajozni. Az hogy milyen nézeteket vallasz egy nővel kapcsolatban, azt már láthattad hogy nem különösen imponáló.

És te sem vagy jobb az ,unatkozó trolloknál’ ha péntek este az a lehető legjobb programod hogy rajtuk szórakozol.

2023. febr. 18. 08:12
 23/26 anonim válasza:
22-es Én pasi vagyok szóval nem érdekel az egész, de itt jól inkább te nem tudsz már uralkodni magadon és minden megnyilvánulásod a frusztrációd tükrözi. A kérdező ezzel szemben higgadt maradt. Szerintem ne égesd magad mert egyre gázabb vagy.
2023. febr. 18. 08:21
 24/26 anonim válasza:
Minden megnyilvánulás?
2023. febr. 18. 08:35
 25/26 anonim válasza:
23: A kérdező úgy maradt "higgadt", hogy a modik azóta már 3-4 paraszt stílusú hozzászólását törölték.
2023. febr. 18. 18:02
 26/26 anonim válasza:
Ez kamu provokativ kérdés volt, senkinek nem tűnt fel?
2023. aug. 27. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!