Csinos, dekoratív, fiatal (max 29) vékony, igényes és intelligens lányokkal ismerkedés?
"Miért? Mert megtehetem."
Bizonyára a Hitler is ezzel a jelszóval vezényelte le a népirtást. :) Csak azért, mert azt hiszed, hogy valamit megtehetsz, még nem lesz morálisan elfogadható. Amúgy a nárcisztikus emberekre jellemző a feljogosítottság érzése és az ez alapján történő viselkedés, ami a mélyebben lévő csökkentértékűség és az érzelmi depriváció túlkompenzálására szolgál.
#12 Itt egyedül csak te leszel egyre idegesebb. Nem vagy te nő, különben nem itt írogatnál nekem kisregényeket péntek este, bizonygatva, hogy te igenis JÓ nő vagy. Mese habbal.
De felőlem lehetsz az, aminek mondod magad, ha ezzel 5 perc boldogságot szerzek számodra. Nekem nincs szükségem rá, hogy ismeretleneknek bizonygassak bármit is.
Te, meg a többi unatkozó troll csak körmöljön további kisesszét, ha ezzel kiírjátok magatokból a nyomorúságos csinovnyik életetek összes egzisztenciális frusztrációját így péntek este, engem nem zavar, inkább szórakoztat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!