Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Csinos, dekoratív, fiatal...

Csinos, dekoratív, fiatal (max 29) vékony, igényes és intelligens lányokkal ismerkedés?

Figyelt kérdés
Macis, nem független 49f
2023. febr. 17. 21:38
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Bizonyára az asszonyt is veri, testileg és lelkileg is kiszipolyozza. Látatlanból is sajnálom szegény nőt. Remélem, hogy az apakomplexusos dinkáknak eljut a tudatáig, hogy rájuk is hasonló sors vár majd. Aki ennyitől felhúzza magát, és ekkora tévedhetetlenségi tévképzetben szenved, annak könnyen eljár a keze.
2023. febr. 17. 22:37
 12/26 anonim válasza:
Nekem írhatsz, ha 25 még belefér.
2023. febr. 17. 22:37
 13/26 anonim válasza:
Tudok valakit, akire ráillik. Pszichológus. Adjak elérhetőséget?
2023. febr. 17. 22:39
 14/26 anonim válasza:

"Miért? Mert megtehetem."

Bizonyára a Hitler is ezzel a jelszóval vezényelte le a népirtást. :) Csak azért, mert azt hiszed, hogy valamit megtehetsz, még nem lesz morálisan elfogadható. Amúgy a nárcisztikus emberekre jellemző a feljogosítottság érzése és az ez alapján történő viselkedés, ami a mélyebben lévő csökkentértékűség és az érzelmi depriváció túlkompenzálására szolgál.

2023. febr. 17. 22:40
 15/26 anonim válasza:
15, téged se az eszedért szeretnek...
2023. febr. 17. 22:41
 16/26 anonim válasza:
A modern feminizmus szégyene, ha lesz olyan művelt, huszonéves lány, aki hajlandó alá feküdni ennek a tahónak.
2023. febr. 17. 22:44
 17/26 anonim válasza:
A kérdező inkább tűnik önbizalomhiányosnak, nyomorultnak, aki élőben megmukkani sem merne. Sajnálom, hogy nem vagy boldog, kérdező, de ez nem társkereső.
2023. febr. 17. 22:44
 18/26 anonim válasza:
Egy pszichológus segíthetne rajta, csak sajnos a probléma felismerése az ingatag önképére már önmagában olyan csapást mérne, amit nem bírna el érzelmileg... Így inkább tönkretesz valaki mást. Egy naiv, buta, szeretethiányos kislányt.
2023. febr. 17. 22:46
 19/26 A kérdező kommentje:

#12 Itt egyedül csak te leszel egyre idegesebb. Nem vagy te nő, különben nem itt írogatnál nekem kisregényeket péntek este, bizonygatva, hogy te igenis JÓ nő vagy. Mese habbal.

De felőlem lehetsz az, aminek mondod magad, ha ezzel 5 perc boldogságot szerzek számodra. Nekem nincs szükségem rá, hogy ismeretleneknek bizonygassak bármit is.

Te, meg a többi unatkozó troll csak körmöljön további kisesszét, ha ezzel kiírjátok magatokból a nyomorúságos csinovnyik életetek összes egzisztenciális frusztrációját így péntek este, engem nem zavar, inkább szórakoztat.

2023. febr. 17. 23:03
 20/26 anonim válasza:
Engem érdekelsz. Szívesen beszélgetnék, aztán majd ahogy alakul. Csinos, diplomás 26 éves pesti lány vagyok, képet privátban.
2023. febr. 17. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!