Olyan kevésnek érzem magam. Hogy lehet mindenki jobb nálam?
Már ismerkedem pàr éve, 29 éves vagyok. Leginkàbb 40-es igényesebb férfiakkal. Volt akivel 1-2 évig együtt voltunk, de nem mutattuk be egymást senkinek. Úgy éreztem,hogy lenéz. Végül be is igazolódott, összejött egy korabeli gazdag nővel. Mostanában feljebb mentem korban 45-50, jókat szeretkezünk, de nála is látom-érzem,hogy van rajtam kívül A, B opció, én meg akkor vagyok jó, ha nincs más. Annyira megalázó,hogy nem kellek egy értelmes, idősebb férfinak sem… sajnos az “egyszerűbb” emberekkel, nem érzem jól magam. Annyira taszító, ha valaki még helyesen sem tud írni…és beszélgetni sem tudok vele…
Mit tegyek? Nemtudom elfogadni,hogy állandóan találnak jobbat nálam, ami úgy érzem mindig így lesz, mert mindig van és lesz jobb…
Bizonyára nagy tapasztalatod lehet a fiatalabb korosztálynál ezek szerint.
Minden fiatal 20-30 év közötti ilyen rossz,csak is a 40-50 évesek a jók.
Nem lehet hogy tudat alatt apa komplexusod van?
Meg van a Robert Downey Jr. meme? Nagyjából ennyire tudok együttérezni veled, amikor ilyet olvasok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!