Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Dunántúlon élő szingli nők...

Dunántúlon élő szingli nők ismerkednétek?

Figyelt kérdés

Új vagyok itt teszek egy próbát :) 32 éves férfi vagyok Zalaegerszegről. Röviden pár információt írok magamról. Türelmes vagyok kissé komolyabb, de humor is lakozik bennem. Van szakállam és szép szemeim állítólag, melyek mosolygás hatására csillognak és átmennek ázsiaiba :D

Természetet, túrázást kedvelem és ha tehetem aktívan űzöm, fotózok is. Filmek/sorozatok/sportok is jöhetnek. Metal zene előnyben. Priviben lehet írni bátran. Szívesen ismerkedem, barátkozom és több is lehet.

2023. febr. 6. 19:33
 1/2 anonim válasza:

Engem mindig őszintén érdekelne, mit dolgozik az illető, de valamiért ezt nem szokták reklámozni... nem olyan régen tök jól elbeszélgettem egy 27 éves férfival, aztán 3 chat után csak kisült, hogy alkalmi munkái vannak csak.

Hát igen, mi karrierista nők valóban s**gfejek vagyunk úgy érzem, mert nekünk nem elég a szép szem, hobbi kérdéskör, hanem valahol alap, hogy legyen normális állása is az illetőnek. De nyilván vannak nők, akiknek ez mindegy.

2023. febr. 14. 20:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Ha ez számít, akkor közigazgatásban dolgozok, hatósági munkakör.
2023. febr. 18. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!