Egy olyannak nehezebb párt találnia, aki nem akar gyereket a jövőben?
Appokon bejelölöd h nem akarsz gyereket.
Ha élőben találkozol vkivel, akivel alakulóban van vmi, annak meg szimplán elmondod. = Nem raboljátok egymás idejét.
Na azt kihagytam, hogy hogyan:
„egyébként off kérdés, de hogy állsz a gyerektémával? Mert én nem szeretnék”.
Ennyire egyszerű.
Elég hamar ki lehet azt deríteni beszélgetés közben. Akár látva egy gyereket vagy többet, ha szereted őket, akkor mondhatod, hogy aranyosak, de te nem akarsz gyereket.
Vagy keress tudatosan gyerekmentes hölgyeket, vagyunk páran :) (nem akarok ismerkedni)
Köszönöm a válaszotokat.
Ez az, hogy én sem akarok erre a világra gyereket, meg amúgysem tudom magam elképzelni apa szerepben. Egyszerűen nem az én világom. Sokkal izgalmasabb az élet, ha kötetlenül tudtok ide-oda menni a partneremmel, vagy egyedül.
Kérdező, igazad van. Én sem akartam 20-onévesen, most 52 vagyok és nem is lett. Mondjuk a házasság és családalapítás sem kellett soha,
Akkoriban ismerőseim cikiztak, ma meg mindegyik irigykedik, hogy mennyire jó volt végig nekem, szanaszéjjel csajozhattam magam stb stb.
Szóval nem kell ezzel foglalkozni. Valahogy úgyis kiderül, hogy te nem akarsz. Én mondjuk az első, második szeretkezés után mindíg közöltem, hogy nem vagyok a családalapító mintaapa tipus.
Köszönöm a válaszotokat!
Sokat segítettetek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!