Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Debrecenben szeretne valaki...

Debrecenben szeretne valaki ismerkedni? 19F (kérlek olvasd végig)

Figyelt kérdés
Facebook-on, vagy messen is dumálhatunk majd, de ez részlet kérdése. Amit tudni lehet rólam, kb. 185-90 magas vagyok, barna szemű, barna dauer-olt hajam van, szálkás testem, nem vagyok szerencsére két ajtós szekrény, és szerintem karakteres arcom van. De ezt az döntse el, aki majd meg akar ismerni 😉 Bevallom érzékeny srác vagyok, néha kissé introvertált, igyekszem magamból a legjobbat nyújtani, jelenleg sulizom, mellette pedig duális képzésben melózom hétfőnként, szóval van egy kis bevétel is havonta. Nem vagyok nyomulós típus, ha valaki megismerkedne velem nem parasztságból mondom, minden hónapban tuti elkényeztetném egy kicsit, persze ha nem bánja az illető😂. Szeretek mindent fizikálisan, és érzelmileg megadni. Ennyit rólam

2023. febr. 1. 19:53
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Semmi gond, mondd meg anyádéknak is hogy azért nem tudsz beszállni a rezsibe mert luxuskrvát fizetsz magad mellé.
2023. febr. 7. 01:14
 22/22 anonim válasza:
Vállald büszkén, nincs ebben semmi gáz :)
2023. febr. 7. 01:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!