Debrecenben szeretne valaki ismerkedni? 19F (kérlek olvasd végig)
Figyelt kérdés
Facebook-on, vagy messen is dumálhatunk majd, de ez részlet kérdése. Amit tudni lehet rólam, kb. 185-90 magas vagyok, barna szemű, barna dauer-olt hajam van, szálkás testem, nem vagyok szerencsére két ajtós szekrény, és szerintem karakteres arcom van. De ezt az döntse el, aki majd meg akar ismerni 😉 Bevallom érzékeny srác vagyok, néha kissé introvertált, igyekszem magamból a legjobbat nyújtani, jelenleg sulizom, mellette pedig duális képzésben melózom hétfőnként, szóval van egy kis bevétel is havonta. Nem vagyok nyomulós típus, ha valaki megismerkedne velem nem parasztságból mondom, minden hónapban tuti elkényeztetném egy kicsit, persze ha nem bánja az illető😂. Szeretek mindent fizikálisan, és érzelmileg megadni. Ennyit rólam2023. febr. 1. 19:53
11/23 A kérdező kommentje:
Leszögezném, hogy igen, lányokat keresek, remélem nem gond😂😂, a 4-esre válaszolva, akár anyagilag is támogatok. És adok annak, aki esetleg velem lenne a jövőben
2023. febr. 5. 22:41
12/23 anonim válasza:
XD
Na ezen a ponton ástad el magad. Az ilyet prostitúciónak nevezik, keress fel egy hivatásost, ha erre vágysz. Máskülönben megalázó. Te pedig szánalmas vagy
2023. febr. 5. 22:45
13/23 A kérdező kommentje:
12-es erre is gondoltam, hogy valaki leírja... sajnálom, ha neked ez jött le, nekem fontos, hogy legyen mellettem egy lelkitárs, akire mindig számíthatok, anyagilag támogatni nálam nem azt jelenti , hogy prostituáltat akarnék fenttartani, hanem aki mellettem van, ami tőlem kitelik megadom neki. Ha nem fogadja el nem baj, a pénz nem akarom, hogy domináns fél legyen a kapcsolatunkban
2023. febr. 5. 22:55
14/23 A kérdező kommentje:
Nem várok el semmit azért cserébe amit adok, az a lényeg, hogy megosszam valakivel mindenem, amim van
2023. febr. 5. 22:59
15/23 anonim válasza:
Anyádék pénzéből 19 évesen lehet nem krvázni kéne meg gavallért játszani.
2023. febr. 6. 03:15
16/23 anonim válasza:
havi mennyi anyagi támogatást adnál a párodnak?
2023. febr. 6. 03:50
17/23 A kérdező kommentje:
15-ös duális képzésben cégnél melózom, ahol biztosítva van a jövőm is, és egyetemre is megyek, ott kapok most fizut, szóval olvasd végig a szöveget, aztán írkáljál ilyeneket
2023. febr. 6. 05:36
18/23 anonim válasza:
Biztos a minimálbéres fizetésedből gavallérkodsz nem azért mert anyádék fizetik a számlákat meg vásárolnak be.
2023. febr. 6. 07:06
19/23 anonim válasza:
Mennyi lehet az a pénz amit onnan kapsz? Max egy nyalókát tudnál venni a csajnak önerőből xd
2023. febr. 6. 09:09
20/23 A kérdező kommentje:
18-19, gondolom, hogy pénzt kerestek, azért ekkora az arc, nem 2 millát keresek, de akkor is, az baj, ha van valamim azt mással megosztom akkora probléma. Középiskolásként van egy kis bevétel, na és?
2023. febr. 6. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!