Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha egy 8 általános iskolai...

Ha egy 8 általános iskolai végzettséggel rendelkező és csak tanfolyam által elvégzett szakmunkás végzettségű férfi találkozik egy egyetemet végzett nővel , akkor mennyi az esélye hogy abból hosszútávú kapcsolat lesz ?

Figyelt kérdés

#Felnőtt gyermek .
2023. jan. 31. 06:50
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

20 / A kinevetést nem rád értettem , csak általánosítottam .

Akik eddig kinevettek , azok ismerőseim és rokoni kapcsolataim köréből származtak , illetve az iskola társaim nagy része , akik amúgy jó tanulónak számítottak .

2023. febr. 16. 22:45
 22/26 anonim válasza:
Kérdező, mi lett azóta? Jobbra fordult a sorod?
szept. 9. 00:27
 23/26 A kérdező kommentje:

Munka helyileg igen , kicsit jobbra fordultak a dolgaim .

A magánéletemben meg feltornyosulnak a problémák .

Ami a tanulást illeti , azt munkahelyen belül képzelem el , hogy ha tudok , ott lépjek szintet .

Most röviden csak ennyit írnék , ugyanis 2 órája értem haza a munkából és igazából csak a fiamról készült , tábori fotók miatt ültem ma gép elé .

szept. 10. 22:38
 24/26 anonim válasza:
Örülök, hogy jól vagy.
nov. 7. 22:54
 25/26 A kérdező kommentje:

9/

Köszönöm szépen az intelligens és őszinte szándékú véleményt .

Igen , azt hiszem mindazokkal amit le írtál itt , egyet kell értsek .

Persze mindig lehetnek s vannak is kivételek ettől eltérően , de azt gondolom az általad leírtak igazak a nagy " átlagban .

nov. 9. 04:40
 26/26 A kérdező kommentje:

24/

Köszönöm szépen .

Nem írhatok többet mert indulnom kell dolgozni .

Szép napot .

nov. 9. 04:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!