Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 31 éves férfi keresi társát...

31 éves férfi keresi társát Szegeden, vagy Pest.?

Figyelt kérdés
2023. jan. 25. 10:59
 1/6 anonim válasza:
Szia, 30 éves nő vagyok, Szegeden dolgozom, ha gondolod írj.
2023. jan. 26. 15:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Írtam
2023. jan. 27. 11:23
 3/6 anonim válasza:
Szivatnak tesó.
2023. jan. 29. 13:14
 4/6 A kérdező kommentje:

ja.. Nem tudom, hogy miért olyan kedvük van, nem akarják jól érezni magukat velem így inkább megy az Online szívatás...

Kiábrándultam, de megpróbálok erős lenni, ami nem mindig megy...

Hallod az életemet adnám egy Jó csajnak, olyan szépek tüzesek... De a kedvesség hiányzik bennük... Jó volna megtalálni a hangulatot azokkal a csajokkal akik szimpatikusak nekem... Jaj olyan sok évet kellett már rá rájuk várnom , napi 8 órát próbálkoztam cseteléssel, de hiába.

Egy Normális pasit eldobtak, mert nem kelletem nekik...

Mindenkinek az igénye kedve szerint próbáltam cselekedni, de ez sem kellett nekik.. Aki hasonló helyzetben van, mint én az tudja, hogy idegesítő ha egy lány szivatja a férfit. Legyen őszinte, ez számít és mondja meg nekem a saját szemembe, hogy Bocs, de nem kellesz , másra vágyom. OKé. Innentől kezdve tudom, hogy abszolút nincs esélyem nála.

De az, hogy egész nap szivat azzal, hogy ő bármilyen fickót megkap az életben,akit csak szeretne, az valahogy nem olyan jó...

Mondjuk igen nagyon nehéz volt elfogadnom azt , hogy nem engem szeret.. Ez valahogy olyan kiábrándító tud lenni, de tényleg keresni kell egy olyan csajt , aki szeretne engem...

Olyan vagyok , mint egy kéregető csöves, aki nem kap pénzt és mindenki belerúg...

Érted mire akarok kiLyukadni?

2023. máj. 4. 08:07
 5/6 A kérdező kommentje:
A szívatás jól megy a Nőknek, jól rá tudnak érezni.
2023. máj. 4. 08:45
 6/6 anonim válasza:
Irj
2023. szept. 1. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!