Rossz hozzáállás internetes társkeresőkön az, ha csak kivárjuk, amg ír nekünk valaki, mert mi nem akarunk "ráakaszkodni" a másikra?
13, fogalmad sincsen ki vagyok. Ez az első válaszom ebben a kategóriában, csak a főoldalon szembejött velem a kérdés, és gondoltam beleolvasok. Nagy ívből leszarom a kacsaszájas ego polírozó, tinderes, önképzavaros retkeket. Soha életemben nem regisztráltam társkereső oldalakra, néhány hormon zavaros haver függ rajta egész nap, tőlük látom mi megy ott.
És igen, a nők nagy része az ego polírozáson kívül semmi mást nem akar. Főleg, hogy a legtöbb egy összetett mondat megfogalmazására is képtelen, csak jó genetikai állománnyal rendelkezik amiért kelendő.
Az értelmes csajok messziről kerülik az ilyen appokat, oldalakat.
Így a helyes, ahogy te csinálod. A nőknél felesleges nyomulni, mert semmi nem lesz belőle. Aki nyomul rájuk, szerintem azt már lenézik, ha nincs szuper izmos és pénzes képe. Inkább csak dumálgass el azokkal akik normálisak és egy érdeklődési körbe tartoztok. Úgy alakulhat valami természetes úton.
"#9 akkor minek vagy fent? Ego polírozás kacsaszájas képekkel? 🤣"
A nők sokkal gyengébbek érzelmileg mint a férfiak, ha ő nekik nem írnak vissza vagy durvát írnak, sokkal rosszabbul vannak. És így is van ezer jelentkezőjük és seggnyalásuk az átlagos képeikre, amin 10 kg sminket raknak magukra. Sajnos megtehetik, hogy leszarnak mindent, mégis lesz valakijük, bár személyiségileg nem fejlődnek.
Hat lehet de sokan akarnak csak nehéz a mai világban :)
Én sok oldalon próbáltam meg a puncson is most a loveway.hu próbálom ez meg ingyenes gondolom csak egy ideig … sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!