Nagyon gáz ha 18 évesen nincs jogsim?
Nem gaz :)
Én húsz évesen szereztem :)
Igazából rossz volt, mert a legtöbb osztálytársam , legalábbis akivel közelebb alltam, megszerezte, ahogy lehetett. Gimi végére megvolt, többsége autót is kapott, változó, milyet. Én lemaradva éreztem magam. Jött az egyetem, elkoltoztem. Városban nem éreztem hiányát. Az egyetem végén éreztem, hogy kellene. Anyukám anno úgy volt, neki nem lett, fizetni fogja ha lesz gyereke, mert nagy dolog. Hat persze mire nekem jött, már 300k körül volt. A leendő munkám miatt kellett is, így elkezdtem. Az eleje nem drága . Elkezdtem a KRESZ-t, online tanultam, majd bementem vizsgázni a szőke fiatal lany kinezetemmel , kb éreztem a tekinteteket:)) Idő előtt végeztem és mentem előre a vizsga biztoshoz, ki is értékelte, max pontos lett. Érzékeltem magam mögött a sok csodálkozó tekintetet. Külön dícséretet is kaptam .
Az elsősegélyt egy tanfolyamon végeztem, ott is volt pár érdekes ember, de sikerült.
Majd jött a gyakorlat. Hat ott szerintem a világ legbunkobb oktatójat fogtam ki . Mindenért is beszólt. Végül elkezdett személyesen sértegetni a munkám miatt. Kormány megbízott voltam . Btw semmi közöm nem volt a dolgokhoz … mindegy is, folyamatosan bojkottált. Végül másodszorra átmentem . Azóta sem vezetek gyakran, nem is akarok. Inkább csak muszáj.
Szóval szerintem ne siesd el, inkább akkor csináld, ha készen állsz :) nyugodtan alapozd magad, ha ez nem
Kritérium és nincs szükséged rá, felesleges ezzel bajlódni :) inkább fogj hozza nyugodtan, mint elvárásokkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!