Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tartós kapcsolat reményében...

Tartós kapcsolat reményében keresek alárendelt beállítottságú hölgyet! Van itt ilyen?

Figyelt kérdés

Kölcsönös szimpátiára és bizalomra épülő, lehetőleg hosszú távú kapcsolat érdekel. Az átlagnál dominánsabb jellemem miatt keresek olyan hölgyet aki hajlandó alárendelni magát, az egyenrangú vagy pláne dominánsabb partnerekkel nem működnek a kapcsolataim hosszú távon.

Én 43 éves, magas, barna hajú férfi vagyok.

Aki nem ilyen mint akit a címben keresek, vagy főleg nem hölgy, legyen kedves lapozzon, köszönöm.

2023. jan. 16. 17:40
1 2
 11/17 anonim válasza:
Ja, mert csak az ismerőseiteknek vannak párkapcsolatai. Lol.
2023. jan. 17. 11:04
 12/17 anonim válasza:
#11 Biztos van, akinek bejön az ennyire "egészséges", a többi ismerősöm sajnos nem ezt az elvet követi a párkapcsolataiban. Lehet, hogy ezért is boldogabbak?
2023. jan. 17. 11:20
 13/17 anonim válasza:

Már unalmas a téma.

Elemezzétek nyugodtan mások életét,ha nektek nincs, femikék. So sikert! :)

2023. jan. 17. 11:24
 14/17 anonim válasza:
Te elemzed a miénket és másokét. :) a nyaralómat feltenném rá, hogy hármunk közül csak egyvalaki nincs párkapcsolatban, és az te vagy, #13., azért is köpködsz ránk ennyire. Ezek után pedig egyértelmű, hogy férfi vagy.
2023. jan. 17. 11:29
 15/17 anonim válasza:

Ha most eltekintünk a kérdezőtől, létezik olyan, hogy BDSM. Ebben a férfi is, de a nő is lehet domináns fél (ha ez érdekli őket). Bár normális esetben ez a hálószobában zajlik csak.

Egyik válaszoló se voltam, csak gondoltam bepofátlankodok ide

2023. jan. 17. 13:43
 16/17 anonim válasza:

Ennyi szánalmas kötekedő lúzert...

Nekem írhatsz kérdező ha nem zavar, hogy huszonöt se vagyok!

2023. jan. 17. 23:20
 17/17 anonim válasza:
Még a végén kiderül hogy nem csak domináns vagy hanem nárcisztikus is.
2023. jan. 19. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!