Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tartós kapcsolat reményében...

Tartós kapcsolat reményében keresek alárendelt beállítottságú hölgyet! Van itt ilyen?

Figyelt kérdés

Kölcsönös szimpátiára és bizalomra épülő, lehetőleg hosszú távú kapcsolat érdekel. Az átlagnál dominánsabb jellemem miatt keresek olyan hölgyet aki hajlandó alárendelni magát, az egyenrangú vagy pláne dominánsabb partnerekkel nem működnek a kapcsolataim hosszú távon.

Én 43 éves, magas, barna hajú férfi vagyok.

Aki nem ilyen mint akit a címben keresek, vagy főleg nem hölgy, legyen kedves lapozzon, köszönöm.

2023. jan. 16. 17:40
1 2
 1/17 anonim válasza:
Szóval bírod elnyomni a nőket, de ha téged szedne szét valaki, az már nem jönne be. Büszke lehetsz magadra, vén fejjel elnyomni akarod a másikat. A társ egyenrangú, nem alárendelt szerencsétlen. Remélem senki sem lesz olyan hülye, hogy bedőljön neked, ha mégis, kapd meg a méltó büntetésed családon belüli erőszakért.
2023. jan. 16. 19:27
 2/17 anonim válasza:

"átlagnál dominánsabb jellemem"

Tehát

- még a partneredre szálló légyre is féltékeny vagy

- megszabod, hova mehet és kivel

- nem lehetnek hímnemű barátai

- a szexben kuss a neve

- otthon is kuss a neve

- mindig neked van igazad

- gyakran éreztetnie kell veled, hogy okos és erős vagy (azzal, hogy magát butának és gyengének mutatja)

- kevesebbet keres nálad, lehetőleg háztartásbeli lesz

Mennyit találtam el?

43 éves amúgy, #1, és ilyeneket ír ki a gyakorira, nyilván senki nem fog bedőlni neki, és soha nem is dőlt be neki senki. :) Azért nem működtek a normális kapcsolatai hosszútávon (43 éves!), mert a nők nem bírták elviselni a fent felsorolt, meg még ki tudja milyen dolgait.

2023. jan. 16. 19:33
 3/17 anonim válasza:
2 remélem igazad van, sajnos több ismerősöm, rokonom is bedőlt az ilyennek, utána tányérok, pofonok repkedtek, meg amit el tudsz képzelni az érzelmi zsarolás és bántalmazás mellett. Volt, aki ki tudott lépni ebből, viszont van, aki a mai napig is tűr, hiába beszélünk neki, magában látja a hibát, annyira lerombolta a férfi már az önbizalmát.
2023. jan. 16. 19:38
 4/17 anonim válasza:
Nem mindenki olyan szörnyű mint akikkel ti az életetekben találkoztatok. Előbb próbáljátok megismerni a személyt aki felett ítélkeztek. De tipikusan ez várható el a mugliktól, hogy 1 mondatra már 10000 feltételezést írnak amit tényként fogadnak el. Nagyon durva lehet így élnetek, a valóságtól távol.
2023. jan. 16. 20:26
 5/17 anonim válasza:

Muglik? Ennyi idősen illene már elolvasnod végre egy másik könyvet is, mielőtt ennél is jobban az agyadra megy.

Te élsz a valóságtól távol, cica. Amit írt, 43 éves létére, a gyakorikerdesek.hu oldalra, mind az én (#2) igazamat támasztja alá; azt, hogy fizikálisan is bántalmazna, nem írtam bele a listámba. Az pedig, hogy legalább a fele igaz, amit én leírtam, 100%.

2023. jan. 16. 20:31
 6/17 anonim válasza:
Nem a celcsoportodbol kapod a válaszokat, az az érzésem:)) Sztem nem kell ezt a dominanciat deklaralni majd valos ismerkedesnel, hogy szubmissziv nőt keresel. Ra lehet arra viszonylag hamar jonni. Amúgy kb egy normalis lelki életű nő alapbol szubmissziv abban az ertelemben, hogy a komfort allapota az, hogy rabizhatja magat az (alfa) ferfijara. Nem kell vert izzadni fontos dolgokbeli dontesekkel. Segit neki a ferfi, hogy a neki erdekesebb női dolgokra maradjon ideje, energiaja. Egyedül a lilahaju szörnyellák miatt lett ez ilyen tabu dolog, akik utálnak mindent amik ők nem lehetnek, vagyis ami egeszseges es normalis
2023. jan. 17. 01:23
 7/17 anonim válasza:
Én kizárólag egyenlő esélyekkel vagyok hajlandó nekikezdeni egy kapcsolatnak. Tehát rendben érzem magam...
2023. jan. 17. 06:53
 8/17 anonim válasza:

Ez nincs így, #6. Nyiss kicsit a világra, semmi baj nincs azzal, ha egy nő szubmisszív, meg “női dolgokkal” (??) akar foglalkozni, de bődületes f*szság ezt úgy beállítani, mintha ez lenne az egészséges női lelkivilág, mert nem az. Ez IS egészséges női lelkivilág, és az egyenrangú, vagy dominánsabb hozzáállás IS egészséges női lelkivilág.

Ha meg férfi vagy, akkor szégyelld magad.

Üdv:

Egy teljesen egészséges lelkületű, egyenrangú párkapcsolatban elő nő, aki egyáltalán nem rendeli alá magát semmiben, és a “női dolgok” (??) sem érdeklik

2023. jan. 17. 09:02
 9/17 anonim válasza:

8: örülök, hogy semmit se értesz. Nem is érdemled meg.

Menj inkabb femen gyűlésre, itt elvesztegeted az időt. :D

2023. jan. 17. 10:26
 10/17 anonim válasza:

#8 Engedd el. A teremtés koronáinak hiába magyarázod, nekik csak az a természetes, hogy ők a főnökök.

Van nem egy ismerősöm, aki ebbe simán beletörődik, aztán meg panaszkodik, hogy milyen rossz neki, mert el van nyomva. De legalább "egészséges" párkapcsolatban élnek.

2023. jan. 17. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!