Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Az utcán, a bkv-n mindenki...

Az utcán, a bkv-n mindenki ezerrel a telefonját nyomkodja, de ha ráirok hölgyekre az Instagrammon, Messengeren szinte egy sem válaszol. Miért van ez és hogyan lehet így ismerkedni 2023-ban?

Figyelt kérdés
2023. jan. 14. 07:56
 1/7 anonim válasza:
Mondjuk személyesen.
2023. jan. 14. 08:12
 2/7 anonim válasza:

2023-ban?

Mutasd azt, hogy telis tele vagy lóvéval. Minden héten rakj ki képet, hogy hova mentél (fullos helyek legyenek persze). Maximum 5 éves autód legyen, abból is olyan figyelemfelkeltő, meg persze olyan márka amit felismernek a nők könnyedén (tudod az a 3 fajta).

Posztolj a házadból de azt is úgy, hogy minden is látszódjon mennyire új, minőségi.

Ha ezek megvannak akkor a 2 gyerekes nőknél már nyert ügyed van. Ha nézel is ki valahogy akkor kaphatsz már jobbat is.

2023. jan. 14. 10:35
 3/7 anonim válasza:
Nem minden telefonnyomkodó nő akar ismerkedni. Aki pedig mégis, az azért nem neked válaszol, mert a barátnőivel vagy a nálad nagyobb kaliberű férfiakkal cseverészik virtuálisan. Online is olyan az ismerkedés, mint személyesen: ha elég jó vagy, menni fog, amúgy pedig hiába vergődsz.
2023. jan. 14. 10:40
 4/7 anonim válasza:
Ez eddig se működött, az utcán, bkv-n nem azért van az ember hogy ismerkedjen, hanem mert megy valahova. Az imént felsorolt platformokon pedig az ismerősökkel való kapcsolattartás miatt vannak fent, idegennel ritkán állnak szóba. Olyan helyen kell próbálkozni ahol eleve könnyen szóbaállnak idegenekkel, én a párom például egy online játékban ismertem meg - lassan 5 éves házasság lesz belőle (tavaly év végén megszűnt a játék).
2023. jan. 14. 10:47
 5/7 anonim válasza:
Mert hülyeség az online ismerkedés, azért. Pláne ismeretlenre ráírni, mekkora lúzer dolog. Érthetetlen, hogy miért hisz benne bárki, hogy egy random idegennel szóbaállna bármelyik nő. Biztos akad rá példa, de a többség nem ilyen. Főleg azért, mert komolyan vehetetlen az az ember, aki ismeretlenül ráír másokra.
2023. jan. 15. 10:43
 6/7 anonim válasza:

Ha magamból indulok ki, én sem akarnék egy teljesen random, ismeretlen emberrel írogatni.

Élőben szerintem könnyebb ismerkedni. Akár szórakozóhelyen, vagy bármilyen hasonló helyen, ahol tudtok beszélgetni. Egyből látod milyen a másik valójában külsőre, könnyebb megismertetni magadat, látják amilyen vagy, belülről is.

Aztán ha minden jól megy, máris van egy okod, hogy ráírj az illetőre (te vagy a srác a buliból v mittudomén). És nem a semmiből írsz neki hogy szia.

2023. jan. 16. 19:18
 7/7 anonim válasza:
5: Ezt mondjuk jó, hogy eddig nem tudtam, mert 4 barátnőmet úgy ismertem meg, hogy ismeretlenül rájuk írtam.
2023. jan. 17. 15:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!