A párom.hu társkereső milyen? Tényleg komoly kapcsolatot keresnek?
Én is ma tettem egy próbát az oldalon. Nem minden nyűgözött le (üzit sem lehet ingyen küldeni, nem lehet tudni, hogy az adott személy egyáltalán még keresgél-e párt, csak ha VIP vagy stb). Szkeptikus vagyok, és csak az SMS miatt fizettem minimális pénzt. De azt mondom, hogy hátha. Én sem ismerkedem könnyen, de így a netes ismerkedésben nem a megváltást látom. Csak egy lehetőség, ami összehozhat olyan nővel is, akivel nagy valószínűséggel nem is találkozom, mert nem ugyanazon a környéken mozgunk. Én is átlagos kinézetű vagyok, férfi, 30-on túl. Tehát mondhatni, hogy nem csúsztam ki az időből. De ugyanúgy vannak átlagos kinézetű nőcik is, akik szintén hasonló helyzetben vannak. A Tinder nem érdekel, mert ott -ahogy láttam- csak a jobbra-balra húzogatás megy. Nem próbáltam, mert valahogy nem az agyonfilterezett és retusált képek érdekelnek.
Aki ki van pattintva, annak kb megszámlálhatatlan lehetőségei vannak. De ők a ritkábbak, az átlag pali nem olyan. És aki nem csak a külsőre megy, hanem esetleg a belső is számít, az mondjuk beszélget is a másikkal, nem csak instant randira megy vele és csak a dugás érdekli. De hát kinek mi.
Sajnos én is úgy érzem, hogy a netes ismerkedés sem könnyebb a való életbelitől. A valóságban legalább látod, hogy a másik tényleg az-e akinek mondta magát. A netes képek meg származhatnak bárhonnan. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai. Én nem is nézem le azokat akik mondjuk a netest preferálják inkább. Ebből is ki lehet hozni jó dolgokat. De itt is ugyanúgy kell a szerencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!