Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A párom.hu társkereső milyen?...

A párom.hu társkereső milyen? Tényleg komoly kapcsolatot keresnek?

Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 15:14
1 2
 11/12 anonim válasza:
10-es! Én lassan 23-éves fiatal felnőtt vagyok de én legalábbis itt interneten nem tudok ismerkedni. Válaszod csak részben igaz sajnos. Azok a fiatalok tudnak interneten ismerkedni akik az átlagnál jóval szebben néznek ki és kitűnnek valamivel a tömegből. Én átlagos fotókkal vagyok fent interneten nincs filterezés és photoshopp sem és egy átlagos melós ember vagyok. Lehet ez a gond. Átlagos képekkel meg munkával a legtöbb mostani fiatal nő érdeklődését sajnos nem lehet már felkelteni. Kevés van aki vevő az olyan pasikra mint én.
2023. jan. 14. 09:31
 12/12 anonim válasza:

Én is ma tettem egy próbát az oldalon. Nem minden nyűgözött le (üzit sem lehet ingyen küldeni, nem lehet tudni, hogy az adott személy egyáltalán még keresgél-e párt, csak ha VIP vagy stb). Szkeptikus vagyok, és csak az SMS miatt fizettem minimális pénzt. De azt mondom, hogy hátha. Én sem ismerkedem könnyen, de így a netes ismerkedésben nem a megváltást látom. Csak egy lehetőség, ami összehozhat olyan nővel is, akivel nagy valószínűséggel nem is találkozom, mert nem ugyanazon a környéken mozgunk. Én is átlagos kinézetű vagyok, férfi, 30-on túl. Tehát mondhatni, hogy nem csúsztam ki az időből. De ugyanúgy vannak átlagos kinézetű nőcik is, akik szintén hasonló helyzetben vannak. A Tinder nem érdekel, mert ott -ahogy láttam- csak a jobbra-balra húzogatás megy. Nem próbáltam, mert valahogy nem az agyonfilterezett és retusált képek érdekelnek.

Aki ki van pattintva, annak kb megszámlálhatatlan lehetőségei vannak. De ők a ritkábbak, az átlag pali nem olyan. És aki nem csak a külsőre megy, hanem esetleg a belső is számít, az mondjuk beszélget is a másikkal, nem csak instant randira megy vele és csak a dugás érdekli. De hát kinek mi.

Sajnos én is úgy érzem, hogy a netes ismerkedés sem könnyebb a való életbelitől. A valóságban legalább látod, hogy a másik tényleg az-e akinek mondta magát. A netes képek meg származhatnak bárhonnan. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai. Én nem is nézem le azokat akik mondjuk a netest preferálják inkább. Ebből is ki lehet hozni jó dolgokat. De itt is ugyanúgy kell a szerencse.

2023. jan. 26. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!