Kifejezetten csúnya és lehetőleg ducibb lánnyal / nővel ismerkednék..ha van ilyen személy itt? - aki ilyen, írjon nyugodtan privát. Hasonló paraméterekkel vagyok pasi (33), bár kicsit kisfiús arccal, ha ez nem gond.
Figyelt kérdés
2023. jan. 4. 02:04
11/18 anonim válasza:
10# Ne irigykedj:)
2023. jan. 4. 12:38
12/18 anonim válasza:
Kérlek! 🤭 ez nem olyan amit irigyelni kellene. Jelenleg nem tudom elképzelni, hogy valakiért megint eldobjam a maradék kis agyam.
2023. jan. 4. 12:54
13/18 anonim válasza:
Azért, mert te nem vagy alkalmas párkapcsolatra, vagy mert nem volt annyi eszed, hogy a megfelelő embert válasszd, nem jelenti, hogy más is ilyen sötét.
Attól, hogy erre szerinted a teljes feladás a "helyes" döntés, nem muszáj másoknak is a te ostoba viselkedésedet követni.
De persze mindig az ilyenek tartják okosnak magukat...
2023. jan. 4. 15:33
14/18 anonim válasza:
Szubjektív dolog ez ha nem a fajfenntartás a cél. De mondd csak nyugodtan ráérek.
2023. jan. 4. 17:38
15/18 anonim válasza:
Szerintem ha azt írtad volna ki, hogy Chris Hemsworthre hasonlítasz, máris tapadnának rád a nők. Amúgy aki azt írta, hogy nézz szét Badoo-n, annak részben igaza volt. Én sovány vagyok, de amikor jön a pittyegés a telefonomra, hogy Badoo-n megnézett vagy megjelölt valaki, már előre kiráz a hideg, ugyanis rendszerint kórosan elhízott nőszemélyek érdeklődnek irántam.
2023. jan. 4. 17:59
16/18 anonim válasza:
Uggggyanmár…
Azt én írtam amúgy nincs új a nap alatt.
2023. jan. 4. 18:01
17/18 anonim válasza:
Ez a kérdés több sebből vérzik. Egyrészt degradáló a nőknek, senki nem fog írni neked, ha egyből rondának gondolod, erre nem gondoltál? Másik h ennyire önbizalomhiányosan ne próbálj meg barátkozni.
2023. jan. 5. 11:51
18/18 anonim válasza:
menj prostizni
2023. jan. 5. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!