Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randi után érzitek úgy, hogy mostmár nyugodtan lefeküdnétek a partneretekkel?
Nyilván ez rengeteg mindentől függ, de úgy általában.
Leginkább a 20-25-ös korosztály véleménye érdekelne.
Nem fájt mikor elvesztettem a szüzességem.
31/f
Nem fekszem le senkivel, amíg nem vagyunk már együtt. Le lehet szavazni, hogy prűd vagyok, de én a komoly kapcsolatok híve vagyok.
23/N
Amikor már kialakultak az érzések és szeretjük egymást. Nem lehet számszerűsíteni, hogy ez hányadik randi után jön el.
27N
Eddig mindig egyből lefeküdtem a férfiakkal. Igen,lett ebből pár egyéjszakás is,de nekem fontos a szex,nem bántam meg soha. A férjemmel is lefeküdtem az első randin,aztán hozzá is mentem,azóta is hűséges vagyok. Szerintem ez nem ettől függ
27N
A nulladiknál már. Úgy nem is kezdek el randizni valakivel, hogy nem érzem rajta az "akár már most is lefeküdnék vele" érzést. Aztán hogy mikor jön el a tényleges szex ideje, már csak rajtunk és a helyszínen múlik :)
24/N
Ha már korábbról ismerem, az első randi előtt is, netes ismerkedésnél pedig ha az első randin bejön, akkor az első randin érzem.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!