Azt a lányt keresem aki... ?
Akinek a következőkben leírt srác szimpatikus.
Külsőségeim:
185 centi magas vagyok, ehhez társul 81 kiló amiből semennyi se felesleg 😄 Edzőtermezek fél éve, így minden grammot jól oszlatok egy a tér három krányában.
Vállig érő barna haj, amit kedvemtől függően vagy kiengedek vagy összefogok. Bal karomon színes tetoválás, maradjon meglepetés milyen.
Kék szem, rendszerint valamilyen fázisú arcszőrzettel ami jól áll.
Belsőségek:
Két vese, egy szív, sok sok kötőszövet 😄
Komolyra fordítva: biosz szakon tanultam, és sok kanyarral de ebben is helyezkedtem el. Egy állatorvosi laborban dolgozom.
A természet a fő hobbim. Télen-nyáron szeretek túrázni, így ez nekem egy fontos része az életemnek.
Szeretek történelemről beszélgetni, leginkább az eszmetörténeti kérdések érdekelnek.
Szeretek főzni, így díjjazom ha te is szeretsz és tudsz is, mert az együtt főzés tök jó program.
Így hirtelen ennyi.
Budapest és 50 km-es környezete a fő előfordulási terepem, de ha Esztergomi vagy még az is belefér 😀
Mindenkinek legyen szép estéje!
24/F
Hát de most gondold végig... Én véleményem szerint nem itt a legjobb ismerkedni, és szerintem nem is lehet. Főleg a te korosztályodban a nők biztos nem használjá ezt az oldalt, 24 éves korukra már jó esetben (ez a többség) több éves komoly kapcsulatuk van. Aztán maradnak a 16-20-21 éves lányok (20-21 az már nagyon ritka, inkább 16-18 korosztályban vannak itt a legtöbben)
Ebből kifolyólag nálad ugye a 18 éven aluliak eleve kiestek, ugye tudjuk miért. Ez már csak személyes vélemény, de pl ha 18 éves csajra hajtanál itt, az is elég cinkes szerintem, amikor 24 éves dolgozó férfi, 6 év korkülönbséggel 18 éves útjukat kereső lányokra teper...
Semmi gond nem volt a 11-es válasszal - aki érti érti. És nagy valószínűséggel elég sok korosztály megfordul itt, még ha csak ideiglenesen is.
Szinte mindenhol lehet ismerkedni. Sose tudhatod, hol találod meg akit keresel. Legalábbis én így vagyok vele. Nyilván vannak helyek, ahol kevésbé esélyes vagy azt mondod, hogy azt inkább nem. De a kérdező megpróbálta, igazából nem veszített vele semmit, mint lehetőség itt volt (és lesz), ha nem talál itt, akkor keres máshol... kb ennyi.
Haver. Cringe volt amit leműveltél. Elejétől kezdve azon vagy hogy izzadságszagúan rám süthesd a "rossz vagy" bélyeget.
Állítólag van barátnőd.
Nem tudnál vele foglalkozni?
Barátnő mellett gyakorizni a világ legnagyobb nokisága.
"Barátnő mellett gyakorizni a világ legnagyobb nokisága."
Gratulálok kérdező, ismét egy aranyköpés, méltó hozzád :D
Mi köze van annak hogy van barátnőm ahhoz, hogy reagálok az idiótaságaidra gyakorin? Magyarázd már meg te Iq harcos :D
Csak hogy a többieknek tiszta legyen, kérdező rám ír privátban a 21es kommentem után, hogy minden sorommal egyetért, segítsek. Előadta mennyi barátnője volt, ehhez képest elég fura volt hogy azon picsogott, hogy fogalma sincs hogyan menjen oda lányokhoz beszélgetni.... Aztán a tanácsaim után pl hogy egyetemen menjen oda órák előtt a lányokhoz olyan egyszerű kérdések is jók indításnak hogy "mit vár ettől a tárgytól, tud-e róla valamit, volt-e már órája a tanárral" stb, a pökhendi stílusában közli hogy ez szar mert nem kreatív...Ok..erre ezt lehet mondani. Aztán ezek után és hasonló tanácsaim után, (illetve mondtam neki hogy valamit valószínűleg változtatnia kell magán, ha ennyire nem megy az emberekkel való kommunikáció) közli velem hogy én aztán hogy jövök ahhoz hogy tanácsokat adjak neki "világlátatlan egyetemistaként" amikor ő dolgozott x helyen, volt x csaja stb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!