Azt a lányt keresem aki... ?
Akinek a következőkben leírt srác szimpatikus.
Külsőségeim:
185 centi magas vagyok, ehhez társul 81 kiló amiből semennyi se felesleg 😄 Edzőtermezek fél éve, így minden grammot jól oszlatok egy a tér három krányában.
Vállig érő barna haj, amit kedvemtől függően vagy kiengedek vagy összefogok. Bal karomon színes tetoválás, maradjon meglepetés milyen.
Kék szem, rendszerint valamilyen fázisú arcszőrzettel ami jól áll.
Belsőségek:
Két vese, egy szív, sok sok kötőszövet 😄
Komolyra fordítva: biosz szakon tanultam, és sok kanyarral de ebben is helyezkedtem el. Egy állatorvosi laborban dolgozom.
A természet a fő hobbim. Télen-nyáron szeretek túrázni, így ez nekem egy fontos része az életemnek.
Szeretek történelemről beszélgetni, leginkább az eszmetörténeti kérdések érdekelnek.
Szeretek főzni, így díjjazom ha te is szeretsz és tudsz is, mert az együtt főzés tök jó program.
Így hirtelen ennyi.
Budapest és 50 km-es környezete a fő előfordulási terepem, de ha Esztergomi vagy még az is belefér 😀
Mindenkinek legyen szép estéje!
24/F
Már majdnem nekiálltam leírni miért írtam ki a kérdést, de sokkal viccesebb itt a ti elméleteiteket olvasni arról, hogy vajon miért írtam ki itt kérdést.
Életemben nem foglalkoztam ennyit anonim kérdezőkkel mint ti itt velem. Menjetek ti is edzeni inkább 😉
Amíg ti itt bullyngolni próbáltok én viszem a csávót 😂
21/L
Szerintem amiatt a stílus miatt nem megy neki a csajozás, amit itt a 11es reakciójában látni :D Jogosan felvetteték páran hogy aki itt gyakorin ismerkedik azzal már gondok vannak élőben, erre pökhendi stílusban reagál hogy inkább menjenek edzeni ;D
Mindegy kérdező, biztos igazi nőcsábász casanova vagy, ezért nem jött össze senki se az egyetemen, se munkahelyen! :)
Ha meg ilyen jó csávónak gondolod magad, akkor a gyakoris lányok nem fognak neked kelleni, lányokból is az jön ide, aki kimaradt a jóból élőben :)
Volt pár beszélgetésem. Nem egymást kerestük.
Mondd kedves 17-es, minden idegen húszonéves férfi párkapcsolati élete és státusza ennyire érdekel?
Olvastam épp elég pszichoanalízist, hogy ezt egy továbbgondolásra érdemes dolognak nevezzem.
Hát.. A gyakori népe megmondta hogy ez itt nem fog összejönni XD
Eleve főleg azért mert ennek az oldalnak ezt a kategóriáját 90%ban férfiak használják.
Abban a maradék 10%ban meg hát nem modell lányok vannak többségben (mielőtt betámad a kérdező, vagy bárki más, nem, nem csak a modell alkatú lányokat nézem valamibe, szóval ne is próbálkozzon senki se ezzel az érvvel)
Ezt csak azért emeltem ki, mert az ide tévedő úriemberek nagy része is arról álmodozik (szerintem) hogy majd itt a gyakorin talál egy "fullos" lányt.
Hát ha a gyakori népe azt mondta 😅
Ha már szóba hoztad, nem a külső paraméterek voltak a különbözőségek forrásai.
Van hogy két ember túlságosan másfelé néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!