Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, megmondjátok az...

Lányok, megmondjátok az udvarlótoknak ha nincs esélye nálatok vagy csak hagyjátok főni a saját levében?

Figyelt kérdés

Nálatok mi a bevett szokás ha vki egyértelműen próbálkozik nálatok?

Tapasztalataim szerint a nők szeretik a figyelmet, ezért végleges nemleges választ csak akkor adnak ha tények elé vannak állítva?!

Ha pl vki csak kitartóan próbálkozik nem szokás "elküldeni" abban az esetben sem ha nincs esélye.

Viszont olyan nagyszámú tapasztalatom nincs a fentiekkel kapcsolatban, emiatt érdekelnének ezzel kapcsolatos hozzászólások.

A figyelem miatt igénylitek a "looser" udvarlását vagy nem tudjátok hogy lehet e belőle több?!

2022. dec. 29. 17:14
 1/9 anonim válasza:
Ha tenyleg nem akarsz tole semmit akkor UDVARIASAN utasítsd el.
2022. dec. 29. 17:27
 2/9 anonim válasza:

Tévedsz, nem igénylem a "looser" udvarlását, csak általában ők azok, akik abszolút nem veszik a lapot, hogy nekem ez kínos, ha nem írok vissza, hetvenedjére is rám írnak, sosem találkozom velük, akkor tizenkettedjére is meghívnak, nyomulnak ha azt is mondom, hogy baratom van. Végül felteszik a nagy kérdést, hogy összejönnék-e velük... miután 18szor nemet mondtam pl a találkozóra.

És akkor megsértődnek, hogy én hitegettem őket idáig...

2022. dec. 29. 17:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Ha nem írsz vissza az egyértelmű jel.. másra gondoltam..
2022. dec. 29. 17:36
 4/9 anonim válasza:
Dehogy mondják, legalábbis a többség nem, csak azt várják, hogy majd a férfi rájön magától is. De addig is igyekeznek minél több bókot, élményt, kajálást stb. bezsebelni. Nem jössz ugyan be nekik, de ha bókolsz, akkor képtelenek megmondani, hogy "ne fáraszd magad, nem jössz be", csak élvezkednek, és hizlalják a májukat, lefuttatják veled a sok felesleges kört.
2022. dec. 29. 17:36
 5/9 anonim válasza:
rövid tömör mondatban közlöm vele
2022. dec. 29. 17:56
 6/9 anonim válasza:
Még ha észre is veszed magadtól és már hagynád a fenébe azért még rád írnak és kéretik magukat
2022. dec. 29. 18:11
 7/9 anonim válasza:
Nem igazán lehet valakit visszautasítani úgy hogy nem kezdeményez egyértelműen. Mégis mit mondjak neki? Látom, hogy tetszem neked, de bocsi nem? Vagy hogy gondolod? Ha nem nyit egyértelműen csak udvarol, akkor maximum tácolságtartó tudok lenni és várom hogy észrevegye magát
2022. dec. 29. 18:17
 8/9 anonim válasza:
Udvarló? :D Tudod te, mit jelent az a szó, hogy udvarolni? Hát nem azt, hogy 5 perc után mondod neki, hogy Gyüsz b...ni, és ha nem megy, akkor kuka.
2022. dec. 29. 18:59
 9/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem igénylem, hogy számomra kellemetlen alakok folyton zavarjanak. Tehát, ha nincs esélye, azt azonnal megmondom.
2022. dec. 30. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!