Normális, hogy nálam 5-10 évnél férfiakhoz vonzódom 21 éves nőként? A saját korosztályommal nem találom a közös hangot, nem tudnak megfogni semmivel.
Hát ja az idősebbeknek több pénze van, az eléggé megragadja a magadfajtát :D írni meg majd én tudok.
Am nincs ilyen hogy normális vagy nem normális. Ha csak nem egy kisgyereket akarsz megrontani az elbaszott szexuális orintációddal akkor nem érdekel senkit hány évesen milyen korú emberekhez vonzódsz.
Én is így vagyok 21 évesen. Bár elég gyakran még az a +5 év is necces. Én a 28-32 korosztállyal tudok jó kijönni, beszélgetni, és nem csak írogatni a semmiről (ezt nem szeretem) és részben ezért a sincs párom, mert úgy gondolom hogy a korkülönbség miatt komolyabb kapcsolatnál lehetnek problémák, vagy csak mindenkitől kapnám az ívet.
De ha te meg tudod ezt lépni, akkor tedd meg, teljesen normális, sokan vannak még így.
5-10 évnél járó "férfiak"-hoz vonzódsz? waow 21 éves milf!
8-as (11.12. 11:13) hozzászóló a testvéred, vagy rokonod?
Ő is JÓ kitud jönni.. dik mán móre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!