Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy lehet hogy itt gyk-n...

Hogy lehet hogy itt gyk-n könnyebb találni szép lányokat mint társkeresőn?

Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 17:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A csúnyák nem mernek
2022. dec. 29. 18:56
 12/17 anonim válasza:
Hat figyelj kuldok magamrol kepet,es dontsd el,hogy csunya vagyok,-e💁🏽‍♀️ de en ugy gondolom,hogy a kreol bor,es a zold szem kombo onmagaban kulonleges.Azert ettol fuggetlenul nincs onbizalmam,de nekem is vannak jo napjaim,amikor szep a borom,es szepnek latom magam💁🏽‍♀️Na,akarsz kepet?
2022. dec. 29. 22:41
 13/17 Noren1989 válasza:
Peeeersze, dobd csak körbe 🤫🙀🙀
2022. dec. 29. 22:44
 14/17 anonim válasza:

Itt rengeteg átlagos csaj van inkább, akik gyönyörűek a maguk módján. Most tudon sokaknak az insta modellek kellenek, de aki az ilyen átlagos, de személyiségben és külsőben valami miatt érdekes csajokat preferálja, azoknak gyakori a kánaán. Basszus olyam lányokkal beszéltem és találkoztam is már, hogy eldobtam az agyam. Lett kapcsolatom is, nem éppen a legszebb lánnyal, de brutál jól megvoltunk, egy évig tartott a kapcsolat.

Szóval gyakori az egy remekhely, csak itt a tipikus szájbakellene verni srácoknak nincs annyi esélye, mint tinderen:D amit öröm látni úristen. Normális lányok nem állnal velük szóba, ez kis hitet ad a világban újra:D

2022. dec. 30. 00:16
 15/17 anonim válasza:
Sehhogy
2022. dec. 30. 03:34
 16/17 anonim válasza:
#14: Hát nem tudom, én akármilyen normális és türelmes voltam, az utóbbi jó pár évben itt semmi nem jött össze nekem. Néhány csajjal átmentünk Messengerre, de a zömük messze lakott, aki meg közelebb lett volna, az egy ideig hagyta, hogy teperjek, aztán miután rákérdeztem, hogy miért érzem úgy, hogy nem jutunk ötről a hatra, nagy kegyesen belengette, hogy ja, hát neki amúgy alakulóban van egy kapcsolata. Egyébként nekem is az átlagos nők jönnek be, de az eddigi tapasztalataim alapján azt mondom, hogy sokszor ők sem különbek, mint a plázapichák.
2022. dec. 30. 17:30
 17/17 anonim válasza:
Ezt hány eset alapján írod?
2022. dec. 30. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!