Pszhiologus tud segiteni feldolgozni azt hogy 38 évesen csak 5-10 évvel idősebb csúnya dagadt és lelkileg elhasznált nők jelölnek a társkeresőkön? Tud segiteni feldolgozni hogy már csak ez maradt?
Sajnos a fiatal koromból is kimaradtak a szép és fiatal nők, konkrétan egy se volt, de mostanra ez nagy trauma lett, hogy miközben az ország tele van szép nökkel, nekem semmi esélyem náluk.
Érdemes olyannal kezdeni aki igazából nem tetszik? Vagy a maradék időt töltsem inkább egyedül? Én is öreg dagadt szegény vagyok, de látok látszólag hozzám hasonló férfit jó nővel, ezért nem értem hogy nekem miért nem lehetet egész életembe egy se...
Ez a kérdés most csak egy vicc akart lenni ugye ? Miért szeretnél te magad mellé egy bombázót, holott te sem vagy már 20 éves és elvileg dagadt is.
Természetesen ezzel nincsen semmi probléma, azzal sem, hogy szegény vagy, de ideje lenne végre két lapon a földön járni 38 évesen és nem 10/10es nőkről álmodozni.
Én 24 éves vagyok, mások szerint gyönyörű vagyok (nem egoizmus, de ez valószínűleg köszönhető annak, hogy fiatal vagyok még és rengeteg edzek és az arcom is van egy átlagos, kis igényességgel átlag feletti egy kicsivel).
Személy szerint én nem tudnék egy ilyen férfivel, mint te, bármilyen fajta kapcsolatot is létesíteni, mivel az egész gondolatmeneteddel probléma van. Pszichológushoz menni azért, mert neked nem jut jó nő ? Mit akarsz, ha te sem vagy valami adonisz? A nők nagyrésze amúgy sem a külsőre megy, vagy a pénzre, hanem a belső értékekre. Veled van a probléma, a hozzáállásoddal, a gondolkodásoddal, az életszemléleteddel. Mit segítsen rajtad a pszichológus?
#2 nem az van a kérdésben, hogy bomba nők irjatok...
Hanem hogy pszihologus tud e segiteni feldolgozni egy ilyen problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!