Vannak itt OCD kènyszerbetegséggel küszködő lányok akik nyitottak lennènek az ismerkedésre?
Figyelt kérdés
Kb 25 éves korom óta kialakult komoly OCD-vel küzdök, és úgy érzem kevesen értik ezt meg, és kevesen fogadjàk el, max csak olyanok akik már voltak, vagy benne vannak ebben a betegségben. Vannak itt OCD-s lànyok, hölgyek akik nyitottak lennének az ismerkedésre?2022. dec. 28. 16:50
1/8 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2022. dec. 28. 17:35
2/8 anonim válasza:
Nekem van diagnosztizált OCD-m, de nem aszerint ismerkedem, határozom meg magam.
Olyan ember lesz elfogadó veled aki szeret, nem pedig egy másik "kettyós".
2022. dec. 28. 17:45
3/8 A kérdező kommentje:
Januárban leszek 31.
2022. dec. 28. 18:03
4/8 anonim válasza:
Nekem írhatsz!
2022. dec. 28. 18:08
5/8 A kérdező kommentje:
Rendben ìrtam! :)
2022. dec. 28. 18:22
6/8 anonim válasza:
Az nem derült mondjuk ki hogy Te melyik nem vagy, illetve, hogy mi célból ismerkednél, mert én a tekintetben ki is esek, hogy nem lány vagyok, a másik oldalról viszont sajnos sokkal több tapasztalatom van az OCD-vel mint valaha is szerettem volna hogy legyen, amúgy van FB csoportunk is, ott bőven vannak sorstársak, bár az meg nem kifejezetten ismerkedésre van létrehozva, bár igaz nincs is tiltva, viszont az megértő közösség e tekintetben.
2022. dec. 29. 00:34
7/8 A kérdező kommentje:
A rohadt éledbe! Elegem van a sok senkiházi, kamus névtelen, netpatkányból, aki a nevemben írogat másoknak, hogy ő írta a kérdést! A k*va anyátokkal szórakozzatok ti tról férgek! Ha valaki valóban akar velem ismerkedni az ìrjon rám privàtban, mert itt sok a fake kamus patkány, aki a nevemben adja kimagàt a kérdezőnek! Üzenem, hogy azok nem én vagyok!
2022. dec. 29. 15:10
8/8 anonim válasza:
Egy ilyen megnyilvánulás utan biztos sokan irnak.
2022. dec. 31. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!