A mai lanyok miert akarnak mindent de adni semmit, hogy etterembe el tud jonni , fizessek is de agyba mar nem akar menni, legalabbis en mindig egyenesen megmondom hogy mit akarok es megkerdezem o mit akar, ?
Hahaha a nők megvannak sértődve :D
Na első randin én csak sétálni megyek, beszélgetünk, ismerkedünk stb. ha ott nincs semmi, akkor a csaj komolyabb, pozitív. A második randin ebéd vagy vacsorára viszem, ha nincs semmi, az még nem rossz jel, ha nincs csók se az viszont kicsit rossz már, de nem tragédia, a 3. alkalommal nem viszem étterembe, hanem vagy sétálós program vagy hasonló, én ott már nem költök nagy összeget az ismerkedésre. Ha a 3. randin sincs semmi, akkor az már negatív számomra, a kövi randi számomra már csak találkozás és nem költök rá, ajándékot sem viszek. Tetszik vagy nem kedves nők, nem vagyok szeretet szolgálat. Tudjátok bennem eltört valami, amikor női társaságban szó volt erről és lekezelően mondták a pasikrol, hogy ők igen is kihasználják az alkalmat és meghívatják magukat, mert miért ne. Ezt olyan nők mondták, akik haveri társaságban vannak velem és rákérdeztünk, hogy igaz e. Igaz és ők is normális nők, normális kapcsolatban vannak, szóval ez van.
A nőket nem megvenni kell.
"nem költök nagy összeget az ismerkedésre."
Ez elég abszurdan hangzik, mert az ismerkedés nem kerül pénzbe.
Az hogy ha elviszed a csajt randira és meghívod pl. egy kávéra az szerintem még nem anyagi csőd, ez egy alapvető udvariassági forma ilyenkor. De ez nem azt jelenti, hogy feszt neked kell fizetned a csaj részét, meg ajit adni. Én mondjuk nem is engedném hogy a faszi fizesse a részem (egyszer még oké, de nem kell kilóra megvenni).
Szóval mi lenne ha nem prostiként tekintenél minden nőre akiknek azért fizetsz mert hát ha megdughatod.
inkább prosti mint egy ilyen nő
a prostit kifizeted megkapod amit akarsz de nem kelleti magát,nem kell könyörögni neki. Mondjuk ha igazán jó pasi vagy akkor a nők akarnak téged bár akkor is te fizetsz
A randi azért van, hogy két ember (aki komoly, szerelmi kapcsolatra keres partnert) megismerkedhessen.
Ha csak dugni akarsz, akkor nem kell randi. Erre ott vannak a prostik, illetve vannak szexpartner kereső oldalak. Szóval inkább ezzel a két opcióval érdemes próbálkozni és akkor te is elégedett lehetsz, valamint nem b@szol át lányokat, akik azt hiszik hogy a b@szásnál komolyabb szándékod van.
1. Kezdjuk azokkal a nokkel, akikkel valoban ismerkedni mesz, es nem varsz el sexet, csak meg szeretned ismerni. Az elso randin hlye az a no, aki lefekszik, különösen ha elotte nem beszéltetek.(pl nem ismerkedtetek telefonon), bar nekem meg az is furcsa. Ha olyan not fogsz ki, aki le akar huzni, vagy kesobb kiderul, hogy nem jossz be neki, es nincs sex, akkor egeszen egyszeru: nem kell vele folytatni(ami el se kezdotott)
2. Nos igen, a kurvk. Miert is teszunk különbséget pr*sti, kurv es sexpartner kereso kozott? Hisz mind ugyanaz: sex pénzért, többnyire érzelmek nélkül. De ne hogy azt hidd, hogy azok a nők ugyesek, es azt csinaljak mindig amit te akarsz. Hiszen nekik csak a penzed kell, nem feltetlen fogja erdekelni oket, hogy a napi 3.pasi milyen extrát akar. (Vannak kivetelek).
Viszont meg a kurvk is elvarjak a diszkreciot, es ha a csaj raadasul normalis is, legyel uriember. Ha kedvelitek egymast ugyis lesz sex.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!