Hol vannak azok a lányok akik a 30 feletti férfiakhoz vonzódnak?
Én szívesen ismerkednék 24 éves öreglányokkal:)
27/F
Ha van 18éves kortól várom a leveleket max 24évesig. 36/f
:D
"Undorító, hogy csak azért akarsz fiatal csajt, mert a saját korosztályodhoz és elvárásaihoz nem értél meg. "
Nincs olyan, hogy saját korosztály és annak az elvárásai. Ha a tömeggel együtt mész az nem dicsőség. Nem gyalázat kiválni belőle, és a saját utadat járni.
Egyének vannak. Valamilyen férfi fiatalt szeretne, valamilyen nő meg idős férfit. Ismerkedj kicsit a világ sokszínűségével, ne fekete fehérben lássad.
Tehát dugópajtit keresel, értem.
Btw kaptál választ, méghozzá azt, hogy ez nem fog összejönni. Mit vártál, hogy taposni fogja egymást a sok tini, és mind téged akarnak?
Ahogy a #20-as is írta, az a szitu ilyen korú lányok hosszú távban tuti nem érdekeletek, rövidre meg valszeg találnak jobbat(fiatalabbat, sportosabbat, stb) ha csak nem nagyon vastag a pénztárcád, de azon a ponton meg érdemes akkor már a klasszikus ismerkedést félre tenni és inkább kifizetni egy profit, és akkor tényleg mindenki azt kapja amire számít és akar.
UI: “Öreglányokkal” 28-ig bezárólag én is szívesen beszélgetek, 23F ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!