Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 30-as elvált vagy rossz...

30-as elvált vagy rossz házasságban élő, mosolygós, kedves anyukák! Szeretne valaki ismerkedni? 38F

Figyelt kérdés

Van itt esetleg olyan elvált anyuka vagy esetleg olyan aki a házassága végét tapossa és szeretne ismerkedni?

2 gyerekes apuka vagyok.

Budapest, 38F

2022. dec. 13. 22:31
1 2
 11/19 anonim válasza:
Én is beszélgettem vele. Teljesen normális pasi. És egyáltalán szó se volt, hogy "ingyen lakhatásért dugás" kombót akarna.
2022. dec. 15. 07:37
 12/19 anonim válasza:

Kérdező te nem az a magát “fiúnak” nevező kedves-rendes gyerek vagy, akinél otthon már nincs szex, de liánozna egy másik nőhöz, hogy legyen p..nci is meg cseléd is, aki kéthetente ellátja a gyerekeket a láthatáson?

Volt itt egy pont ennyi idős budapesti “fiú”, aki vergődött itt ezen és azért kellett a kisgyerekes anyuka, mert akkor ő majd gardírozza a gyerekeidet?

2022. dec. 15. 09:41
 13/19 anonim válasza:

Szánalmas vagy 12 - es.

Te meg az a tipikus olyan nő vagy akire rárohad otthon a mosatlan meg a szennyes ruha mert büdös a munka és csak arra vágysz hogy nyomja a pasi a sok lóvét amiből mehetsz vásárolgatni

2022. dec. 15. 09:54
 14/19 anonim válasza:

#12 szerinted Budapesten hány 38 éves férfi él? Abból is jópár csünghet a gyk-n. Ez a szám, biztos nem 1. Egyébként a monoritól kezdve a váciig mindenki pestinek mondja nagát, ha Pesten dolgozik.

Nem az a gond, hogy téged nem d.... meg?

2022. dec. 15. 11:05
 15/19 A kérdező kommentje:

12#

Nem

2022. dec. 15. 20:26
 16/19 anonim válasza:

Most nem azért, de ki az a marha, aki nem inkább a vásárolgatást választaná más purgyéinak trenírozása meg kiszolgálása helyett, hogy aztán azok zsinórban és bármikor a fejéhez vágják, hogy "mit szólsz bele, te nem vagy az anyám"!?

Még egy gyerek is sok!

Nem irigylem a kérdezőt...! :(

És érthető, hogy meg szeretné valakivel osztani a terheit.

Az ő szempontjából egy másik gyerekes, egyedülálló anya, akinek szintén nehéz egyedül jó opció lenne, hiszen ha összetennék, amijük van, máris könnyebben boldogulnának, szóval teljesen érthető!

2022. dec. 16. 09:55
 17/19 anonim válasza:
Ismerek ilyen nőt :)
2022. dec. 17. 20:55
 18/19 anonim válasza:
Amugy ez egy viszonylag normalis kerdés volt, nem tudom egyeseknek itt mi a baja. A ferfi azert akar anyukakkal ismerkedni mert valoszínüleg ök már nem akarnak gyereket és hazasságot, főleg ha egy rossz házasságban vannak alapból is. Szó nem volt róla hogy cselédet keresne vagy bármi. Sőt az se hogy komoly kapcsolatot. Tényleg ennyire ördögtöl valo anyukákkal ismerkedni? Nem hiszem
2022. dec. 27. 11:28
 19/19 anonim válasza:
Csodálatos házasság után megromlott a kapcsolatunk. Sajnos elvesztettem a feleségemet, özvegy lettem 43F
2023. máj. 28. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!