Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Egy ambíciózus és intelligens...

Egy ambíciózus és intelligens férfi hol találhat magának társat?

Figyelt kérdés

Ambíciózus vagyok és valamiért mindig többre vágyom, mint amit elértem, pedig nem keresek rosszul (nettó 1 millió Ft felett átlagban), de mégsem érzem azt, hogy révbe értem volna.

Nem vagyok csúnya vagy félénk, de nincs kedvem a társkeresőt bújni és spammolni a meaningless beszélgetéseket.

Hátha itt találok valakit, aki hasonlóan intellektuális és vannak tervei az életben.

28/F/Bp.

2022. dec. 12. 00:10
1 2
 11/19 anonim válasza:
A nők máshol meg kuncsorognak azért h a férfi fizessen, egyértelmű h imádják a pénzt, csak most hirtelen mindegyik lány csak személyiségre megy. Közben a gyakori teli olyan kérdésekkel h a lányok miért szarják le a személyiséget és mennek olyanokhoz akik megalázzák és kihasználják őket. Annyira átlátszóak vagytok lányok.
2022. dec. 12. 21:09
 12/19 A kérdező kommentje:

Miért ne írnám ki a fizetésemet? Nyílt lapokkal játszom, hogy mit kínálok és mit keresek, az angol rész pedig nem a menőzés jele, írhattam volna magyarul is, hogy semmitmondó. :)

Van, akinek fontos a stabilitás és egy értelmes társ, velük szívesen beszélgetek.

A puncs.hu-s javaslattal köszönöm, de nem élnék, sokkal többet jelentene nekem egy kapcsolat, mint pénzért nőt.

2022. dec. 12. 21:12
 13/19 anonim válasza:

Én szívesen váltanék veled pár levelet.

Az első bekezdésedre reflektálva: nem csoda, hogy nem érzed, hogy révbe értél volna. A pénz senkit sem tesz boldoggá, de még a szakmai sikerek is csak ideig-óráig. Ha hiányzik mellőle egy szerető légkör, akár a munkahelyen, akár egy hátország formájában (gondolok itt társra és családra), akkor azt hiszem, lelke mélyén az ember mindig érzi, hogy hiányzik valami. No meg, a hit. Sok esetben szintén elengedhetetlen.

Ha érdekellek, írj bátran!

22/n

2022. dec. 13. 18:19
 14/19 anonim válasza:

Szia!

Ha gondolod dobj egy üzit:)

23/L

2022. dec. 13. 21:19
 15/19 anonim válasza:

Még azt se írta, hogy férfit / nőt vagy valami vegyesvágottat keres e :D

Ultrakamus milliomos...

2023. jan. 4. 10:35
 16/19 anonim válasza:

15

Most miert irna ki??

Akkor egybol feleannyi lehetosege maradna...

2023. jan. 4. 11:12
 17/19 xxxcsillag válasza:

Kedves Ismeretlen!

Szívesen megismerkednék Veled.Kérlek írd meg hány éves vagy?

2023. márc. 30. 06:12
 18/19 anonim válasza:
17. Nehéz volt már végigolvasni a kiírást? A pénznél már el is akadtál, ugye!
2023. márc. 30. 07:09
 19/19 anonim válasza:
Pénzes Shrek keresi társát
2023. márc. 30. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!