Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Egy ambíciózus és intelligens...

Egy ambíciózus és intelligens férfi hol találhat magának társat?

Figyelt kérdés

Ambíciózus vagyok és valamiért mindig többre vágyom, mint amit elértem, pedig nem keresek rosszul (nettó 1 millió Ft felett átlagban), de mégsem érzem azt, hogy révbe értem volna.

Nem vagyok csúnya vagy félénk, de nincs kedvem a társkeresőt bújni és spammolni a meaningless beszélgetéseket.

Hátha itt találok valakit, aki hasonlóan intellektuális és vannak tervei az életben.

28/F/Bp.

2022. dec. 12. 00:10
1 2
 1/19 anonim válasza:
Hát míg el nem kezdted tolni ezt a proli angolozást még érdekeltél is volna. Intelligens ember tudja hogy ez mennyire szánalmas.
2022. dec. 12. 06:42
 2/19 anonim válasza:
Az se intelligenciáról és vonzó külsőről árulkodik, hogy pénzzel próbálsz nőzni.
2022. dec. 12. 06:56
 3/19 Kólauborkával válasza:
Több, mint valószínü, hogy nem GYK-n….
2022. dec. 12. 09:11
 4/19 anonim válasza:
Napi kamu - című rovatunkat láthatták.
2022. dec. 12. 09:17
 5/19 anonim válasza:

"spammolni a meaningless beszélgetéseket"

. Ezt olvasni is fájdalmas volt...

Lehet, hogy én nem vagyok annyira intelligens, mint Te, de miből gondolod, hogy itt jobbak az esélyeid?

2022. dec. 12. 09:26
 6/19 anonim válasza:

Olyan oldalt nem találsz, ahol nem kell a jelentéktelen emberekkel foglalkoznod. Ilyen nincs, hogy elsőre csak és kizárólag értelmes emberrel fogsz összefutni és minden csupa szivárvány...

Szóval amit te elvársz, az az életben nem létezik, se személyesen, se az interneten.

Ez az ismerkedés. Úgy tűnik ez még annak sem könnyebb, aki tele van pénzzel.

Egyébként ez egy szörnyen visszataszító dolog, hogy kiírod a fizetésed, mintha az többet számítana, mint a személyiséged.

Vagy te sem akarsz megismerni senkit, csak legyen jó kislány, te meg adod a pénzt? Akkor minek ez a kamu duma az intellektusról..? o.O

A puncs.hu talán neked való lenne.

2022. dec. 12. 10:33
 7/19 anonim válasza:
Ha intelligens lennél, akkor nem itt kéregetnél tanácsot :D Ennyit erről...
2022. dec. 12. 14:01
 8/19 anonim válasza:

Hitem szerint mindennek oka van!

Így annak is,hogy nem találsz magadnak társat.

Bebizonyítottad,hogy sem az intelligenciához sem pedig az alázathoz nincsen semmi közöd!

Én mindennap szánok idõt saját fejlõdésemre mert tudom,hogy sok hiányosságom van amelyekkel szükséges foglalkoznom !

Én úgy gondolom,hogy elsõnek nekem kell ideális társsá válnom ahhoz,hogy lehetõség nyíljon a másik felet érzelmileg gazdagítani,tisztelni,megérteni és megbecsülni.

Legyenek szép pillanataid és találd meg azt a társat akivel kölcsönösen szép jövõt éltek meg !

2022. dec. 12. 14:36
 9/19 anonim válasza:

Parancsolj kérdező:

https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__egyeb-kerdesek__1..

1-es hozzászólót tudom javasolni, így a leírtak alapján jól összeillenétek, mivel te is elsőnek a jövedelmed emelted ki, a bemásolt kérdésre választ adó nő pedig a pénzt jelölte meg elsődleges szempontnak a párválasztásban. Igaz a válaszoló hölgy a válaszában nem említette meg hogy hova valósi.

2022. dec. 12. 16:39
 10/19 anonim válasza:
Mennyi frusztralt femcel..akik irigyek az életedre és hogy nem lehetnek egy sikeres férfival... Nagyon sokat elárul róluk ez a feszült hozzáállás, megkeseredettek..
2022. dec. 12. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!