Fiúk! Mi a legfrappánsabb válasz arra, amikor egy csaj az ismerkedésnél a "van barátom" szöveggel próbál lekoptatni?
Egy a villamoson ismerkedni próbáló férfi szimplán azt válaszolta, hogy nem hiszi, hogy van férjem. Majd követett a kislányom óvodájáig, magyarázva, hogy biztosan hazudok, és ha mégsem, akkor biztosan jobb, mint a férjem. Lesben állt az óvoda előtt, hogy elkerüljem a konfliktust, csak egy másik anyukával és az ő kislányával jöttünk ki, aki hazavitt minket autóval. Mikor meglátta, hogy gyerekkel vagyok, lekurvázott, ez eléggé rám ijesztett, de szerencsére többé nem láttam.
Felfoghatatlan, hogy miért nem hihető, hogy valakinek van barátja, élettársa, vőlegénye, férje akit szeret, és nem szeretne random idegenekkel ismerkedni. Ez nem kihívás annak bizonyításra, hogy mégis meghódítható egy nő, még ha nehezített pálya is.
Jó...valóban van pasid...ÉS???
A pasid a kenyér, az alap, de a kenyeret sem magában eszed. Kell mellé vaj, szalámi, sajt, paradicsom, főtt tojás,... >:)
36.
Nem. Én független vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!