Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fiúk! Mi a legfrappánsabb...

Fiúk! Mi a legfrappánsabb válasz arra, amikor egy csaj az ismerkedésnél a "van barátom" szöveggel próbál lekoptatni?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyan válaszokra vagyok kíváncsi, amik élesben is elhangzottak, és utána még sikerült folytatni a beszélgetést a lánnyal.

2022. dec. 7. 12:09
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:

Egy a villamoson ismerkedni próbáló férfi szimplán azt válaszolta, hogy nem hiszi, hogy van férjem. Majd követett a kislányom óvodájáig, magyarázva, hogy biztosan hazudok, és ha mégsem, akkor biztosan jobb, mint a férjem. Lesben állt az óvoda előtt, hogy elkerüljem a konfliktust, csak egy másik anyukával és az ő kislányával jöttünk ki, aki hazavitt minket autóval. Mikor meglátta, hogy gyerekkel vagyok, lekurvázott, ez eléggé rám ijesztett, de szerencsére többé nem láttam.

Felfoghatatlan, hogy miért nem hihető, hogy valakinek van barátja, élettársa, vőlegénye, férje akit szeret, és nem szeretne random idegenekkel ismerkedni. Ez nem kihívás annak bizonyításra, hogy mégis meghódítható egy nő, még ha nehezített pálya is.

2022. dec. 8. 02:23
 32/38 anonim válasza:
Van baratja. Mit nem lehet ezen erteni? Te mit szolnal ha lenne baratnod es mas ferfi fel akarna szedni? Gondolom te is arra szamitanal hogy a baratnod mondja a ferfiaknak hogy van baratja.
2022. dec. 8. 02:41
 33/38 anonim válasza:
31-es én simán hívtam volna rendőrt. Ez már keményen zaklatás. Nem értem mit képzel némelyik féreg.
2022. dec. 8. 04:16
 34/38 anonim válasza:

Jó...valóban van pasid...ÉS???

A pasid a kenyér, az alap, de a kenyeret sem magában eszed. Kell mellé vaj, szalámi, sajt, paradicsom, főtt tojás,... >:)

2022. dec. 8. 12:47
 35/38 anonim válasza:
Istenem, olyan szánalmas ez a puncsolás és zaklatás az elutasításból nem értő férfiak irányából. Mint a hisztis kisgyerekek.
2022. dec. 8. 12:52
 36/38 anonim válasza:
34-es te vagy az az öregember, aki állandóan csalja az asszonyt, utána meg kiengeszteled egy kis arany ékszerrel a buta tyúkot? Egyszer dumáltam itt egy ilyen emberrel.
2022. dec. 8. 13:43
 37/38 anonim válasza:

36.

Nem. Én független vagyok.

2022. dec. 8. 13:44
 38/38 anonim válasza:
Ilyenkor azt lehet mondani hogy nembaj meghìvom szìvesen a pàrodat is :D Ilyenkor vagy nyitott lesz vagy nem ..
2023. febr. 2. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!