Fiúk! Mi a legfrappánsabb válasz arra, amikor egy csaj az ismerkedésnél a "van barátom" szöveggel próbál lekoptatni?
Azért, mert a legtöbb egy sértődékeny kis virsli, és rögtön elkezd k*rv@zni/balhézni/kiabálni. Mondjuk. Ami szituációtól függően veszélyes egy nőnek, mert ilyenkor olyan szinten elszáll némely virslikének az agya. Mondjuk.
Fogadjátok el hogy a nem az nem és kész. Akárhogy mondják. Nagyon szánalmas ez a próbálkozás, mikor egyértelműsítem többször is, hogy nem akarok tőled semmit.
11.
A női "NEM" = talán, azaz: Teperj értem!
😂
Hát nem. De te aztán biztos jobban tudod.
Tényleg ennyire nem tiszteled a nőket?
13.
Miért tiszteljem?
14-es: Anyádat se tiszteled?
Mondjuk nincs is miért, hisz világra hozott egy ilyen felesleges szarcsimbókot.
Jó persze vannak bunkók, de nem csak olyanok vannak...
És a nem őszinte dolgok a normálisakat is tévútra csalják, majd miután rájönnek a turpisságra, megjelennek a kérdőjelek.
És sok ilyen után az az amúgy normális srác is elferdül majd.
Legutóbbi lány akivel randiztam pl megmondta nekem egyenesbe, hogy jófej vagyok, de nem vonzódik. És totál jól esett, hogy őszinte és egyenes. Azóta is barátként néha találkozunk, mert amúgy jó az együtt töltött idő, csak abban a szerepben nincs vonzalom.
De ha azt mondta volna hogy: jajj bocs barátom van, akkor jogosan kérdezhettem volna, hogy akkor mégis mi a túrórudiért randizol velem?
Egyenesség és őszinteség. Nagyon sokat ér!
15.
Mondjuk ja, egy "foglalt" nő, minek is Tinderezik, meg minek megy a csajokkal bulizni és piálni prosti jelmezben, meg flörtölni a melóban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!