Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fiúk! Mi a legfrappánsabb...

Fiúk! Mi a legfrappánsabb válasz arra, amikor egy csaj az ismerkedésnél a "van barátom" szöveggel próbál lekoptatni?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyan válaszokra vagyok kíváncsi, amik élesben is elhangzottak, és utána még sikerült folytatni a beszélgetést a lánnyal.

2022. dec. 7. 12:09
1 2 3 4
 11/38 anonim válasza:

Azért, mert a legtöbb egy sértődékeny kis virsli, és rögtön elkezd k*rv@zni/balhézni/kiabálni. Mondjuk. Ami szituációtól függően veszélyes egy nőnek, mert ilyenkor olyan szinten elszáll némely virslikének az agya. Mondjuk.

Fogadjátok el hogy a nem az nem és kész. Akárhogy mondják. Nagyon szánalmas ez a próbálkozás, mikor egyértelműsítem többször is, hogy nem akarok tőled semmit.

2022. dec. 7. 13:15
 12/38 anonim válasza:

11.

A női "NEM" = talán, azaz: Teperj értem!

2022. dec. 7. 13:22
 13/38 anonim válasza:

😂

Hát nem. De te aztán biztos jobban tudod.

Tényleg ennyire nem tiszteled a nőket?

2022. dec. 7. 13:26
 14/38 anonim válasza:

13.

Miért tiszteljem?

2022. dec. 7. 13:42
 15/38 anonim válasza:
Nőként a "Van férjem" szövegre válaszul azt szoktam kapni a próbálkozó pasiktól, hogy "Te hülye k...rva, kit érdekelsz" meg "Akkor mit keresel a Facebookon".
2022. dec. 7. 13:47
 16/38 anonim válasza:

14-es: Anyádat se tiszteled?

Mondjuk nincs is miért, hisz világra hozott egy ilyen felesleges szarcsimbókot.

2022. dec. 7. 13:52
 17/38 Camorri válasza:

Jó persze vannak bunkók, de nem csak olyanok vannak...

És a nem őszinte dolgok a normálisakat is tévútra csalják, majd miután rájönnek a turpisságra, megjelennek a kérdőjelek.

És sok ilyen után az az amúgy normális srác is elferdül majd.

Legutóbbi lány akivel randiztam pl megmondta nekem egyenesbe, hogy jófej vagyok, de nem vonzódik. És totál jól esett, hogy őszinte és egyenes. Azóta is barátként néha találkozunk, mert amúgy jó az együtt töltött idő, csak abban a szerepben nincs vonzalom.

De ha azt mondta volna hogy: jajj bocs barátom van, akkor jogosan kérdezhettem volna, hogy akkor mégis mi a túrórudiért randizol velem?

Egyenesség és őszinteség. Nagyon sokat ér!

2022. dec. 7. 13:58
 18/38 anonim válasza:

15.

Mondjuk ja, egy "foglalt" nő, minek is Tinderezik, meg minek megy a csajokkal bulizni és piálni prosti jelmezben, meg flörtölni a melóban?

2022. dec. 7. 14:05
 19/38 anonim válasza:
18-as, srácként mondom, hogy ez általánosítás. Átérzem a helyzetüket, mert egy random idegen letámadja őket, nekik meg első blikkre kell dönteniük, hogy Disneyland, vagy Taügetusz. Most lehet ők se olyan magabiztosak, hogy egyenesen megmondják az okot, volt hogy én se tudtam/mertem megmondani a csajnak, hogy nem tetszik és ehelyett kifogásokat kerestem. Megesik, holott tény, hogy nem ez a helyes. Ezért ne bántsunk mindenkit, mert tény, akiket írtál, hogy flörtölgetnek, meg társkeresőznek foglaltként, azokat én se értem és meg is érdemlik a savazást. De pl mindenki azt hord, amit akar, ha nem tetszik, ha nem. És ezt senkinek se bántásból írom, hanem hogy mindenki gondolkodjon el azon az oldalon, amit képvisel.
2022. dec. 7. 14:58
 20/38 anonim válasza:
*ha tetszik, ha nem. Uccsó voltam
2022. dec. 7. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!