Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fiúk! Mi a legfrappánsabb...

Fiúk! Mi a legfrappánsabb válasz arra, amikor egy csaj az ismerkedésnél a "van barátom" szöveggel próbál lekoptatni?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyan válaszokra vagyok kíváncsi, amik élesben is elhangzottak, és utána még sikerült folytatni a beszélgetést a lánnyal.

2022. dec. 7. 12:09
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
Ha a világ összes férfija megfogadná, hogy az első nem az végleges nem, akkor 70-80%-uk élete végéig szűz maradna.
2022. dec. 7. 15:04
 22/38 anonim válasza:
21.-nél a pont!
2022. dec. 7. 16:21
 23/38 anonim válasza:

"Akkor miért nem ezt mondjátok, buta libák? Mondjátok ki: "Nem teccő!""

Mondjuk azért, te félkegyelmű, mert a nők nem bunkók, hanem udvariasak és empatikusak, nem akarják megalázni a pasikat. De ha te szereted, hogy megaláznak, hát oké.

2022. dec. 7. 16:23
 24/38 anonim válasza:

"De ha azt mondta volna hogy: jajj bocs barátom van, akkor jogosan kérdezhettem volna, hogy akkor mégis mi a túrórudiért randizol velem?"

Hol az apád kékeres brokiján olvastál te olyat, hogy randizott vele???

"Ismerkedésnél". Mármint a kérdező akart "ismerkedni", ő így hívja azt, hogy kéretlenül rámászik csajokra.

2022. dec. 7. 16:25
 25/38 anonim válasza:

"Ha a világ összes férfija megfogadná, hogy az első nem az végleges nem, akkor 70-80%-uk élete végéig szűz maradna."

Hagyd már a süket dumát. A pasik 99%-a sosem mer kezdeményezni, a nőknek kell. Csak a leghitványabb, ócska, minőség nélküli pasik nyomulnak.

2022. dec. 7. 16:26
 26/38 anonim válasza:
Ja, mekkora "trauma" lehet nőnek lenni... https://www.youtube.com/watch?v=pcFs99LLTtU
2022. dec. 7. 16:33
 27/38 anonim válasza:

25.

"Csak a leghitványabb, ócska, minőség nélküli pasik nyomulnak."

Így van! Nyomulnak.

De a FÉRFI, mint én, simán csak helyén kezeli a nőt, és megszerzi. Még ha ehhez sokszor csalnia, hazudnia, vagy nyomatékosítania is kell.

2022. dec. 7. 16:35
 28/38 anonim válasza:
25 Bár a feminizmus bátorítja a nőket a minél bántóbb és megalázóbb elutasításra, a férfiak többsége még mindig mer kezdeményezni. Az elutasítást pedig sokkal többször indokolják a nők azzal, hogy nem próbálkozott eléggé, mint azzal, hogy túlságosan.
2022. dec. 7. 17:31
 29/38 anonim válasza:
Nekem tényleg van párom és nem cserélném le senkire és meg se csalnám. Ez olyan hihetetlen? Jön szembe az utcán egy idegen és a kérésére kúrjak vele,vagy mi?
2022. dec. 7. 17:54
 30/38 anonim válasza:
Kérdező, elutasítottak, lényegtelen, hogy mivel és miért. Fogadd el, ne legyél tapló.
2022. dec. 7. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!