Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mit kellene másként csinálnom,...

Mit kellene másként csinálnom, hogy itt felszedjek egy nőt?

Figyelt kérdés
Nők, akik itt is nyitottak az ismerkedésre. Milyen elvárásaitok vannak a másik személy felé?
2022. nov. 25. 13:48
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Volt aki egy komment után lefeküdt volna velem. Szóval csak ki kell fogni. 🤣
2022. nov. 25. 13:50
 2/23 A kérdező kommentje:
Nah jó, felülök a kíváncsiság vonatra. :) Mi volt az a komment?
2022. nov. 25. 13:52
 3/23 anonim válasza:
Hát de azt se tudjuk eddig mit csináltál, hogy mondjuk meg mit csinálj máshogy?
2022. nov. 25. 14:03
 4/23 A kérdező kommentje:
Hosszú lenne leírni minden sikertelen próbálkozás tapasztalatait. Csak írd le, hogy szerinted mi működhet. Aztán majd én kiválogatom magamnak, esetleg tanulok belőle.
2022. nov. 25. 14:07
 5/23 anonim válasza:
Őszintén, akarnál olyan nőket felszedni, akik gyakorin akarnak csávózni? Ugye, hogy nem. Ennél a Tinder is jobb, pedig az nemjó.
2022. nov. 25. 14:16
 6/23 A kérdező kommentje:

Őszintén mondom, hogy nagyon jó baráti hangulatú beszélgetéseket folytattam itt egy-egy kérdezővel, vagy válaszolóval, kérdés alatt vagy akár privátban. Miért is ne? :) Itt is vannak értékes emberek. Mint mindenhol.

Abban egyetértek veled, hogy a csajok nem pasizni járnak fel ide, de talán van olyan, akit sikerül megragadni valamivel. (:

2022. nov. 25. 14:20
 7/23 anonim válasza:
Szokták mondani, hogy a külső az ami megfog és a belső ami megtart. Így gondolom én is. Persze, nem kell adonisznak lennie, csak számomra legyen vonzó külsőleg, belsőleg.
2022. nov. 25. 14:41
 8/23 A kérdező kommentje:
7: Általában egyetértek veled, de most a gyakorin vagyunk. Én azt tapasztalom hogy fordítva is működik. A belső is képes megfogni, megszerezni, és a külső ezután megtartani. Személyes tapasztalatom, hogy felcserélhetők a szerepek. Persze egy meghatározott szintet mindkettővel meg kell ugrani, mert különben egyik a másik nélkül nem működik.
2022. nov. 25. 14:46
 9/23 anonim válasza:
És azt miért kell kihangsúlyozni, hogy a gyakorin vagyunk, egyértelmű, de ha itt sikerül felszedned egy nőt, ahogy te fogalmaztad, akkor gondolom élőben is fogtok találkozni nem? Ott fogod meglátni, hogy mennyire szimpatikus számodra.
2022. nov. 25. 14:55
 10/23 anonim válasza:

Szerencse kérdése... Az, hogy felszedni hogy fogod az még arrébb van, előbb találni kell normálisat. Itt...

Jöhet a kérdés, hogy mennyire normális aki ezen az oldalon írogat? Végül is persze itt vagyunk mi is, de hát azért tapasztalatom alapján, azok akik ezen az oldalon tartózkodnak osztják az észt vagy zárkózottak vagy bűn rondák. Én pl. zárkózott vagyok, most értem haza melóból nincs semmi találkozóm vagy különösebb dolgom hétvégére.

Van, hogy átfutom kérdéseket és esetleg ha intelligensnek találok egy kérdést vagy hozzászólást egy korombeli lánytól, ráírok privátban a témával kapcsolatban. Általában vissza sem írnak :) Szóval belemerülni egy levelezésbe, úgy hogy lehet nem is errefelé lakik... aztán lehet külsőre nem is fog bejönni... hát szerintem extra szívás összességében, zsákba macska :D

Persze remény hal meg utoljára. Ismerek innen egy leányzót, aki itt bukkant rá jelenlegi párjára. Kitartást :)

27/F

2022. nov. 25. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!