Mit kellene másként csinálnom, hogy itt felszedjek egy nőt?
Őszintén mondom, hogy nagyon jó baráti hangulatú beszélgetéseket folytattam itt egy-egy kérdezővel, vagy válaszolóval, kérdés alatt vagy akár privátban. Miért is ne? :) Itt is vannak értékes emberek. Mint mindenhol.
Abban egyetértek veled, hogy a csajok nem pasizni járnak fel ide, de talán van olyan, akit sikerül megragadni valamivel. (:
Szerencse kérdése... Az, hogy felszedni hogy fogod az még arrébb van, előbb találni kell normálisat. Itt...
Jöhet a kérdés, hogy mennyire normális aki ezen az oldalon írogat? Végül is persze itt vagyunk mi is, de hát azért tapasztalatom alapján, azok akik ezen az oldalon tartózkodnak osztják az észt vagy zárkózottak vagy bűn rondák. Én pl. zárkózott vagyok, most értem haza melóból nincs semmi találkozóm vagy különösebb dolgom hétvégére.
Van, hogy átfutom kérdéseket és esetleg ha intelligensnek találok egy kérdést vagy hozzászólást egy korombeli lánytól, ráírok privátban a témával kapcsolatban. Általában vissza sem írnak :) Szóval belemerülni egy levelezésbe, úgy hogy lehet nem is errefelé lakik... aztán lehet külsőre nem is fog bejönni... hát szerintem extra szívás összességében, zsákba macska :D
Persze remény hal meg utoljára. Ismerek innen egy leányzót, aki itt bukkant rá jelenlegi párjára. Kitartást :)
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!