Az incelek valójában olyan emberek, akiknek irreális társkeresési elvárásaik vannak?
Ugye eredetileg arra szolgál a kifejezés, hogy "önhibáján kívül nőtlen"
A valóságban viszont olyan férfiak ők, akik átlagosak (vagy inkább alattiak) és átlag feletti külsejű nőkre vágynak, mindezt úgy, hogy ők maguk minimális erőfeszítést tesznek (vagy egyenesen semmit) az ismerkedés érdekében. Saját felelősségüket egyszerűen áthárítják a másik nemre.
Egyetértesz?
Most komolyan azt fogod bizonygatni, hogy mekkora egy szerencsétlen vagy és BEZZEG mégis van nőd...felőlem.
A vak olyan ember, aki nem lát, van a látássérült, az nem vak...na mindegy hagyjuk.
Még szerencse, hogy nem írtam sehol, hogy vak lennék....
Én pusztán annyit állítok, hogy ha egy férfi párkapcsolatot keres, akkor bővne kevesebbet számít a külseje és az anyagi helyzete, mint ha csak alkalmi szexpartnert keresne. És valahogy a férfiak 70-80%-a meg is tud állapodni annak ellenére, hgoy azért nem állunk olyan jól sem jó küllemű emberekből, sem gazdagokból.
Én azt látom, hogy az incelek azokhoz a pasikhoz hasonlítják magukat, akik este lemennek a Mori2-be és föslzednek valami random csajt az éjszakára. És azt látom, hogy ők is ezt akarják, miközben a felszínes világról papolnak.
Majd ha összehoz az élet eg yolyan incellel, aki párkapcsolatra vágyik, majd talán érdemben el lehet beszélgetni erről, de amíg mennyiségben és szexben mérik a nőt, addig tök értelmetlen.
Hát ha a "némi ész" neked azt jelenti, hogy azt próbálod bemesélni, hogy 99%-ban a pénz és a külső számít, akkor köszi, ebből a baromságból én nem kérek:D
Elhiszem, hogy sázmodra így van, de azt nem próbáld elhitetni, hogy mások is ennyire felszínesek.
Én elhiszem neked, vagy legalábbis el szeretném hinni, de igazán majd akkor hiszem el, ha az incelek akkor is ezt kommunikálják amikor nem kimondottan erre kérdeznek rá.
És kikérem magamnak, egyáltalán nem tartom magam szerencsétlennek, kb mindenem megvan amire sokan csak vágyakoznak. Ami azt illeti, kimondottan szerencsésnek érzem magam, hogy ezt az életet élhetem.
28, lol:D
1. Egy tinder fiók alapján gondoltál bármit is bizonyítani? Nem gondolod, hogy ez egy kissé gyatra feltételi kör? Abszolút nem szabályozható, ráadásul ha te is alig húzol jobbra valakit, akkor az is csökkenti a matchek számát. Tehát elég könnyű lenne ezzel visszaélni.
Nomeg a tinder matchelés elég messze áll a párkeresési sikerességtől...
A prostitúció meg ha nem is túlzottan legális, de létező, igénybevehető dolog. Semmi nem tart vissza, hogy használd.
Az meg, hogy az adófizetők pénzéből krvázz... szerinted ki fogja ezt támogatni?:D Mármint a többi incelen kívül... Épp elég szarban van a gazdaságunk, nem biztos, hogy krvákra kéne elkölteni a zállam pénzét...
Viszont ha úgy is lenne ahogy mondod, először egy pszichiáteri vélemény kell arról, hogy a szex hiánya miatt alakult ki mentális betegség. Viszont ezt senki nem fogja neked aláírni.
És halkan jelezném, hogy megint csak a szexről van szó, nem a nőről. Volt, aki azzal érvelt itt az oldalon, hogy azt csak én látom bele a dologba, hogy az incelek nem párkapcsolatra vágynak, hanem pinára... de az ilyen ötleteknél elég leplezetlen a dolog, hogy a nő nem érdekel, csak a pinája...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!